- 7 Eylül 2017
- 842
- 1.089
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maalesefBilim adamları şu acısız ağda olayını bi çözemediler gitti
Bütün kadınların ortak derdi, hala çözemedilermaalesef
İlk defa bunu duydumHamam tozu satılıyor aktarlarda onu suyla macun kıvamına getirip sürün bekleyin kuricak biraz ovalayarak yıkayın dökülüyor ama jilet ten sonra nasıl çıkıyorsa öyle çıkıyor çabuk çıkıyor bide enfeksiyon mantar varsa kullanmayın çok yakıyor
denemiştim ama gerçekten çok kötüydü insan hiç dayanamıyorKızlar jilet çok kötü yapıyor ben eski bi yöntemle tüylerimi seyrektirmiştim birde daha incelmişlerdi :) yöntem eldivenle alma Ama canımdan can gitmişti ilk zamanlar..
Ben ilk zaman 6 saat uğraşmıştımdenemiştim ama gerçekten çok kötüydü insan hiç dayanamıyor
umarım acısız tüyleri kalınlaştırmayan kısa sürede çıkmayan bir yöntem gelir biliyorum imkansız gibi amaBende buralarda durayım belki bende kurtarırım jiletten kendimi
Kulağınızın üstüne yatıp bekleyelim bakalım ama hamam tozu hala aklımdaumarım acısız tüyleri kalınlaştırmayan kısa sürede çıkmayan bir yöntem gelir biliyorum imkansız gibi ama