- Konu Sahibi canimmelekim
-
Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Bende tahrişi nasıl toparlayacağım hakkında öneri istiyorum zatenozellikle hamile bir kadin olarak bunu kendinize dert etmeyin, suanda sorununu estetik gorunup gorunmemesi olmamali daha cok o bolgedeki tahrisi nasil toparlarsiniz ona bakin bence.
inan doğumda bikini bölgenin nasıl olduğuna bakmıyorlar... tüylü bile olsan sorun yok. doktoralr ve diğer tüm personel orada tüy olduğunu biliyor ve onlarında tüyü var. relax gebiş relaxArkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Deneyecegim aktarda vardır değil mi güneş lekelerine etkiler mi acabaKesinlikle sonuç alırsın canım ben kullanıyorum memnunum.. çok etkili
kendi haline bıraksan düzelir. kantaron yagı sürmesen kese yapmasan diyorumBende tahrişi nasıl toparlayacağım hakkında öneri istiyorum zaten
Senelerdir geçmiyor zaten bunu denemeye yeni başladım kendi kendine geçeceği yok keşke geçsekendi haline bıraksan düzelir. kantaron yagı sürmesen kese yapmasan diyorum
Senelerdir geçmiyor zaten bunu denemeye yeni başladım kendi kendine geçeceği yok keşke geçse
Tuy dokucu krem normaldede bikini bolgesinde kullanmayiniz yaziyo.bayan bide hamile.zararli olurTuy dokucu krem kullan bence
uuff bi bırak oranla oynama..sanki bir sende sivilce oluyor hee vallahi kızdımSenelerdir geçmiyor zaten bunu denemeye yeni başladım kendi kendine geçeceği yok keşke geçse
oohhooo benim ki o zaman zavallı..her halini görür.. vahh canım... üzüldüm adamcığıma şimdi..O değil eşim den de utanıyorum sorun etmez böyle şeyleri ama güzel görünmek istiyorum
Hmmm bunu öğrenmiş olduğum iyi oldu teşekkürlerBatıklara sebep oluyor. Sarkmanın en büyük etkisi ağda, kararmanın da öyle. Sarkık ve kararmış bir kuku istiyorsanız devam edin.
Koltukaltına ağda yapmak göğüs ve lenf bezi kanserini tetikliyormuş. Bunu da daha dün doktorumdan öğrendim.
Aynenoohhooo benim ki o zaman zavallı..her halini görür.. vahh canım... üzüldüm adamcığıma şimdi..
kız ne var onlarda da var tüy sivilce.. dert etmeee. biraz nadasa bırak. ciddiyim
ayrıca sivilce deidigin belki bir cilt rahatsızlığıdır. sen bir cildiyeye yada kadın doğumcuna sorsana ?Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Zaten nadastaydı canım napıyım kıllı kıllı mı geziyim nadasa birakcam diyeoohhooo benim ki o zaman zavallı..her halini görür.. vahh canım... üzüldüm adamcığıma şimdi..
kız ne var onlarda da var tüy sivilce.. dert etmeee. biraz nadasa bırak. ciddiyim
evet gez. cildin düzelecekse bence gez.Hastanedekilerin hepsi tanidi
Zaten nadastaydı canım napıyım kıllı kıllı mı geziyim nadasa birakcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?