- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi canimmelekim
-
El buyuklugunde saci olmak demek ne demek anlayamadim vallaGüvendiğin hijyenik biyere gidip ağda yaptırabilirsin.
Hiç utanma el büyüklüğünde saçı olup doğuranlar var.
El buyuklugunde saci olmak demek ne demek anlayamadim valla
Peh anasını be öyle yaşanırmı valla inanılmaz bebeğin çıkası gelmezGüvendiğin hijyenik biyere gidip ağda yaptırabilirsin.
Hiç utanma el büyüklüğünde saçı olup doğuranlar var.
Nedenki ya tertemiz oluyo yumuşackAgdadan vazgeçin. Bebeğiniz doğunca lazer epilasyon çeşitlerini düşünün. Ağda korkunç zararlı bir yöntem.
Nedenki ya tertemiz oluyo yumuşack
Ya ben 25 yaşımdayım bildim bileli ağda yapıyorum kendim. Orta okulda başlamıştım. Hiç yaşamadım kararma vs. Biraz tenlede ilgili bence. Lazerde ne derece sağlıklı bilemiyorum.Batıklara sebep oluyor. Sarkmanın en büyük etkisi ağda, kararmanın da öyle. Sarkık ve kararmış bir kuku istiyorsanız devam edin.
Koltukaltına ağda yapmak göğüs ve lenf bezi kanserini tetikliyormuş. Bunu da daha dün doktorumdan öğrendim.
Ya ben 25 yaşımdayım bildim bileli ağda yapıyorum kendim. Orta okulda başlamıştım. Hiç yaşamadım kararma vs. Biraz tenlede ilgili bence. Lazerde ne derece sağlıklı bilemiyorum.
O yüzden korkuyorum bende bide seyrekleştirdi ağda çok. Ya lazer iyi fikir aslında ama tamamen yok etmiyomuş sanırım. Bide utanıyorum ben ama düşünmüyor değilim lazeri ilerisi içinDaha çok gençsin, zamanla gösterecek kendini. Cildin sıkılığını kaybettiğinde göreceksin muhtemelen.
Lazerin ıspatlanmış bir zararı yok şimdilik. İlerde ne çıkar bilmiyoruz.
Kararma hamilelikten dolayı olabilir ancak batık için tavsiyem; ağdanın hemen sonrasında jilet vurman. Ama tüyler uzadıktan sonra değil hemen ağda biter bitmez.. Ağdacım önerdi, benimde size tavsiyem olsun.Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Ya
O yüzden korkuyorum bende bide seyrekleştirdi ağda çok. Ya lazer iyi fikir aslında ama tamamen yok etmiyomuş sanırım. Bide utanıyorum ben ama düşünmüyor değilim lazeri ilerisi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?