• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi yardım

canimmelekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
220
132
53
Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.

Agdadan vazgeçin. Bebeğiniz doğunca lazer epilasyon çeşitlerini düşünün. Ağda korkunç zararlı bir yöntem.

Nedenki ya tertemiz oluyo yumuşack

Batıklara sebep oluyor. Sarkmanın en büyük etkisi ağda, kararmanın da öyle. Sarkık ve kararmış bir kuku istiyorsanız devam edin.

Koltukaltına ağda yapmak göğüs ve lenf bezi kanserini tetikliyormuş. Bunu da daha dün doktorumdan öğrendim.

Batıklara sebep oluyor. Sarkmanın en büyük etkisi ağda, kararmanın da öyle. Sarkık ve kararmış bir kuku istiyorsanız devam edin.

Koltukaltına ağda yapmak göğüs ve lenf bezi kanserini tetikliyormuş. Bunu da daha dün doktorumdan öğrendim.
Ya ben 25 yaşımdayım bildim bileli ağda yapıyorum kendim. Orta okulda başlamıştım. Hiç yaşamadım kararma vs. Biraz tenlede ilgili bence. Lazerde ne derece sağlıklı bilemiyorum.

Ya ben 25 yaşımdayım bildim bileli ağda yapıyorum kendim. Orta okulda başlamıştım. Hiç yaşamadım kararma vs. Biraz tenlede ilgili bence. Lazerde ne derece sağlıklı bilemiyorum.

Daha çok gençsin, zamanla gösterecek kendini. Cildin sıkılığını kaybettiğinde göreceksin muhtemelen.
Lazerin ıspatlanmış bir zararı yok şimdilik. İlerde ne çıkar bilmiyoruz.

Ya
Daha çok gençsin, zamanla gösterecek kendini. Cildin sıkılığını kaybettiğinde göreceksin muhtemelen.
Lazerin ıspatlanmış bir zararı yok şimdilik. İlerde ne çıkar bilmiyoruz.
O yüzden korkuyorum bende bide seyrekleştirdi ağda çok. Ya lazer iyi fikir aslında ama tamamen yok etmiyomuş sanırım. Bide utanıyorum ben ama düşünmüyor değilim lazeri ilerisi için

Arkadaşlar benim problemim bikini bölgesindeki kızarıklık batık kararma ne ararsanız var. şu an perişan durumda ağdayla kendim alıyorum bir ara jiletle aldım belki toparlar diye baş edemedim tüyler artınca.tekrar ağda ile alınca daha beter oldu.şu an her duşta kese yapıyorum kantaron yağı sürüyorum günde 1 veya 2 kere. 2 ay sonra doğumum var çok utanıyorum napcam bilemiyorum çok sinirim bozuluyor.
Kararma hamilelikten dolayı olabilir ancak batık için tavsiyem; ağdanın hemen sonrasında jilet vurman. Ama tüyler uzadıktan sonra değil hemen ağda biter bitmez.. Ağdacım önerdi, benimde size tavsiyem olsun.

Ya

O yüzden korkuyorum bende bide seyrekleştirdi ağda çok. Ya lazer iyi fikir aslında ama tamamen yok etmiyomuş sanırım. Bide utanıyorum ben ama düşünmüyor değilim lazeri ilerisi için

Kazerin türleri var, tamamen yok edeni de var. Ama hepsi 30 yaşına yakın, hormonlar düzene oturduğunda daha çok işe yarıyor. Bir iki sene sonra düşünebilirsin bence.

Ben şu an evde yapıyorum lazeri. 20 yaşımda yaptırmıştım, iki sene sonra tekrar çıktı, hormonlardan dolayı. Yapan kadın çıkar demişti zaten de dinlemedim işte o zaman. Evde rahat oluyor, tamamen yok olmasa da aylarca çıkmıyor.

Back