Bikini bölgesi temizliği (yardım)

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
53
Benim sorunum bikini bölgesi.15 yaşındayım ve bugüne kadar sürekli jiletle halletim temizliğimi.Ama tüyler kalınlaştı , çoğaldı ve çok yayıldı.Bikini bölgesi dışında diğer bölgeleri sir ağda ile kendim hallediyorum ama bikini bölgesine cesaret edemiyordum. Cesretimi topladım ve denedim ve hemen pes ettim. çok canım yandı dayanamadım. Kuaföre gitmek dışında bir çözüm önersi olan varsa benimle paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

Benim sorunum bikini bölgesi.15 yaşındayım ve bugüne kadar sürekli jiletle halletim temizliğimi.Ama tüyler kalınlaştı , çoğaldı ve çok yayıldı.Bikini bölgesi dışında diğer bölgeleri sir ağda ile kendim hallediyorum ama bikini bölgesine cesaret edemiyordum. Cesretimi topladım ve denedim ve hemen pes ettim. çok canım yandı dayanamadım. Kuaföre gitmek dışında bir çözüm önersi olan varsa benimle paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.

Tanaçan diye bir sir ağda var altın rengi ondan bul onunla al süper bişey. Ben de cesaret edemedim yıllardır ama evlilik öncesi mecburum artık diyip bi cesaret gittim iki aydır kuaföre aldırıyorum o kadar fark etti ki. 2. seferde de çok az acıdı. 1 haftada uzayan kıllar 1 ayda ancak uzadı. Azaltıyo baya.

Tanaçan diye bir sir ağda var altın rengi ondan bul onunla al süper bişey. Ben de cesaret edemedim yıllardır ama evlilik öncesi mecburum artık diyip bi cesaret gittim iki aydır kuaföre aldırıyorum o kadar fark etti ki. 2. seferde de çok az acıdı. 1 haftada uzayan kıllar 1 ayda ancak uzadı. Azaltıyo baya.

Tanaçan siri tüyleri azltmaya mı yarıyor?Kuaföre gidemem.Ben annemin kardeşimin yanında giyinemem bile ki.

Ayni sorunu yasiyorum ben de :( bi kere denedim cok kanadi ve killar sertlestigi icin cok zor cektim agdayi :( napicaz biz :((

kuaför dışında demişsin ama ben kuaförü tavsiye ediyorum sana.
ben değil kendimden başkasından bile çekemezdim ağdayı.
ve senin gibi bende yıllarca jiletle aldım. makineyle almayı aklıma getirdiğimde bile canım yanardı.
sonra düğünüme 2 ay kala arkadasımında gazlamasıyla sir ağdayla tanıştım.
ilk arkadasıma aldırdım.
kendisi kuafördü ve evlere ağdaya gidiyordu.
çok utandım ama aldırdım.
ilk seferde biraz acıdı ama çok fazla dayanılmayacak kadar değildi.
daha sonra arkadasım şehir dışına gitti ve ben yine aldıramadım 1 ay.
daha sonra tatil öncesi bütün cesaretimi toplayıp kuaföre gittim.
ve şimdi daha önce başlamadığım için pişmanım.
hiç utanılacak bir durum yok yatmamla kalkmam bir oluyor.
ilk zamanlar 10 dk süren işlem şuanda 5 dk da bitiyor.
ilk başladığımda 20 günde bir aldırırken şimdi 2 ayda bir aldırmaya başladım ve 2 ay geçmesine rağmen çok cılız ve seyrekleşti.
önceden jiletle alırken resmen adamların göğsünden fışkıranlar gibiydi:9:
1 senedir aldırıyorum bu arada.

sonradan pişman olmak istemiyorsan kesinlikle sir ağdayla al ve kendin alamazsan kuaföre aldır inan evde çektiğin zahmete değmiyor.

kuaföre gitmelisin bence çekinmene gerek yok. bende güzellik salonunda çalışırken alıyordum. ve artık o kadar normal gelmişti ki paket bölgesini almak. o kişi hakkındada bişi düşünmüyosun o an. sadece iç çamaşırı temizliğine dikkat ediyor ağda yapanlar :)
ayrıca ilede doğumda mı yapmayacaksın? sonuçta 100 kişi görüyor doğum yaparken resmen :) asistenlar vs. vs.

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sanırım haklısınız bir de şöyle düşünüyorum sadece bir kere gitsem sonra her hafta alsam çok olmadığı için canım çok yanmaz heralde ama bu sefer de sarkma olur mu acaba??

Evet aslında ya :D o taraftan düsünmemiştim haklısınız :D

null görünce direk ha :53: oldum. o kadar şey yazdım internetin gazabına uğradım falanda başka bişi mi yazdım dedim. geriye dönüp baktım ohh bee oldum :ssz:

null görünce direk ha :53: oldum. o kadar şey yazdım internetin gazabına uğradım falanda başka bişi mi yazdım dedim. geriye dönüp baktım ohh bee oldum :ssz:

:1: kusura bakmayın korkuttum sizi ama mobilden alıntılama yapınca öyle oluyor :1:

Kızlar kokusuz ağda bilen varmı? Ve ağda yaparken bır gel filan kullanan varmı? Ağrı olmasın diye :14:

Ben bilmiyorumm canımm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben dun cesaretimi topladim ve ozel bolgeye agda yapmaya karar verdim :D daha once de denemistim ama agdayi yapistirip cekince cok kanamisti ve dayanamamistim. Dun daha farkli bir sey yaptim. Camsakizi agdayi isitmadan parmagimla icinden cok az bir miktar aldim isaret ve bas parmagim arasinda ezdim sonra alacagim bolgeye surdum hafifce. Sonra parmaklarim da yapiskan oldugu icin killari birer ikiser cektim elimle. Kucucuk bolge 1 saat falan surdu cok yoruldum ama kanamadi ve acimadi super oldu cok mutluyum su an :D uzun surdu tek kotu yani bu ama kolay oldu ve acimadi fazla bir de killari cekerken o bolgeyi diger elimle gerdim iyice. Ben bundan sonra hep boyle alacagim sen de bir dene istersen :)

Canim ben dun cesaretimi topladim ve ozel bolgeye agda yapmaya karar verdim :D daha once de denemistim ama agdayi yapistirip cekince cok kanamisti ve dayanamamistim. Dun daha farkli bir sey yaptim. Camsakizi agdayi isitmadan parmagimla icinden cok az bir miktar aldim isaret ve bas parmagim arasinda ezdim sonra alacagim bolgeye surdum hafifce. Sonra parmaklarim da yapiskan oldugu icin killari birer ikiser cektim elimle. Kucucuk bolge 1 saat falan surdu cok yoruldum ama kanamadi ve acimadi super oldu cok mutluyum su an :D uzun surdu tek kotu yani bu ama kolay oldu ve acimadi fazla bir de killari cekerken o bolgeyi diger elimle gerdim iyice. Ben bundan sonra hep boyle alacagim sen de bir dene istersen :)

CanIm ilk olarak tebrik.ederim seni ama ben anlayamadım.tekarr anlatır mısn??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Madem sirle canın çok acıdı o halde doktor eldivenlerinden al
Ve tek tek yavaş yavaş almayı dene. Böylelikle sert ve kalın olan kıllarını temizlersin.
Daha sonra çıkacak olanları da sirle alırsın alışırsın bi süre sonra.
Hepimizin ilk alışlarında acıdı.

Madem sirle canın çok acıdı o halde doktor eldivenlerinden al
Ve tek tek yavaş yavaş almayı dene. Böylelikle sert ve kalın olan kıllarını temizlersin.
Daha sonra çıkacak olanları da sirle alırsın alışırsın bi süre sonra.
Hepimizin ilk alışlarında acıdı.

Tek tek almak daha çok açıtmaz mî ki?

Back