- 30 Ağustos 2014
- 425
- 89
- 33
-
- Konu Sahibi uzman estetisyen
canım merhaba şimdi konunu okudum ve yazmak istedim. benim de yıllardır koltuk altım simsiyahtı, her türlü yolu denedim ağda, epilasyon, jilet hepsi aynıydı karartıyordu ve asla geçmiyordu. kullanmadığım krem kalmamıştı ama sonuç aynı yıllarca kısa kollu giyemedim karalığı görünücek diye. nisanda doğum yaptım, emzirdiğim için deodorant kullanamadım, ablam ter kokusu için banyodan sonra biraz karbonat sür koku olmaz dedi. 5 aydr karbonat sürüyorum koltuk altıma, ne ter kokusu var ne kararma gittikçe açıldı rengi. anladımki deodorantlar karartıyormuş koltuk altını bence sende denemelisin bende çok işe yaradı.Kizlarrr bu bikini bolgemizde ve koltuk.altimizda olusan siyahligi nasil giderebiliriz. bu zamana kadar cok arastirma yaptim ama.hic biri mantikli gelmedi. onerilerinizi bekliyorum.
Tesekkur ederim canim bende karbonati pedikur suyuma koyardim tirnaklarimin rengini cok guzel acardi bu hic aklima gelmedi denicemcanım merhaba şimdi konunu okudum ve yazmak istedim. benim de yıllardır koltuk altım simsiyahtı, her türlü yolu denedim ağda, epilasyon, jilet hepsi aynıydı karartıyordu ve asla geçmiyordu. kullanmadığım krem kalmamıştı ama sonuç aynı yıllarca kısa kollu giyemedim karalığı görünücek diye. nisanda doğum yaptım, emzirdiğim için deodorant kullanamadım, ablam ter kokusu için banyodan sonra biraz karbonat sür koku olmaz dedi. 5 aydr karbonat sürüyorum koltuk altıma, ne ter kokusu var ne kararma gittikçe açıldı rengi. anladımki deodorantlar karartıyormuş koltuk altını bence sende denemelisin bende çok işe yaradı.
Canım lazer açıyor evet ama ben yaptırmıyorum lazer yaptıranlardan duydum. Eğer kimyasallara karşıysan doğal bir ürün kullanmak istiyorsan limonu tavsiye ederim düzenli kullandığında etkisini gösteriyor. Ben bi diş fırçası kullanıyorum o bölge için tabi ki yumuşak olsun o kısım hassas biliyorsunuz limon suyuna batırıp kese yapar gibi hafif hafif fırçala siyah kısımları, çok dikkatli ol limon suyu akmasın iç kısımlara.Kizlarrr bu bikini bolgemizde ve koltuk.altimizda olusan siyahligi nasil giderebiliriz. bu zamana kadar cok arastirma yaptim ama.hic biri mantikli gelmedi. onerilerinizi bekliyorum.
mrb canım çatlaklar için bilgin var mıcanim arastirmalar yapiyorum zaten uzman estetisyen herseyi bilicek diye bi kural yok bilgiler paylasildikca artar. benim hic bilmedigim biseyi bi baskasi bilebilir ya da benim kesin sonuc aldigim biseyi sen hic bilmeyeblirsin ben herseyi bilirim diyenden kork sen.
Kimyasal pleng yapicam ben simdi tca yanuKizlarrr bu bikini bolgemizde ve koltuk.altimizda olusan siyahligi nasil giderebiliriz. bu zamana kadar cok arastirma yaptim ama.hic biri mantikli gelmedi. onerilerinizi bekliyorum.
Kesin denenmis biseymiben bu sitede bu konuyla ilgili açılan bir konuda görmüştüm ,saç açıcı sürmüş birinin kuaförü koltuk altına fazla bekletmemiş 3 dakika falan bekletmiş ,peçeteyle silmiş sonra ağda yapmış bembeyaz demişti yazan .. ben değil annem uyguladı onun da beyazladı.. bu arada kızarıklık için bepantol sürmüştü ama ben cesaret edemedim
Canim ya oda cok zaman almazmi tca kullandin mi hicSalatalara filan siktigin limonlarin kabuklarini bi posete koy banyo sirasinda icine karbonat doldur vepeeling yap kararan yerlerine bemmmbeyaz oluyor tavsiye ederim