Bikini bolgesi siyahligi

uzman estetisyen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
425
89
33
Kizlarrr bu bikini bolgemizde ve koltuk.altimizda olusan siyahligi nasil giderebiliriz. bu zamana kadar cok arastirma yaptim ama.hic biri mantikli gelmedi. onerilerinizi bekliyorum.

dizlerim ve dirseklerim sürekli kararıyor, offf bıkmış durumdayım:KK43: konuyu takip edicem inş. bilenler vardır

Sari kantron yagini duydum bi kac kez.ama mantikli gelmedigi icin denemedim ama denicem en kisa zamanda iyi gelise sizinle.paylasirim.

dervita isimli bi krem almıştım .koltuk altımı baya açtı..bikini bölgesine kulanmadım ama alıp deneyebılırsın 20 gunden sonra baya fark ettı.hatta devam etseydım dıyorum keşke..şimdıye kdr kullansam daha çok etkısını göstermıştı emınım..kullanmayı unuttuğum ve sıkıldığım içn bıraktım..konuyu görunce aklıma geldı tekrar kullanayım bari :)

bakım store dıye bı sıteden almıştım ..kesınlıkle tavsıye ederım

ben bu sitede bu konuyla ilgili açılan bir konuda görmüştüm ,saç açıcı sürmüş birinin kuaförü koltuk altına fazla bekletmemiş 3 dakika falan bekletmiş ,peçeteyle silmiş sonra ağda yapmış bembeyaz demişti yazan .. ben değil annem uyguladı onun da beyazladı.. bu arada kızarıklık için bepantol sürmüştü ama ben cesaret edemedim

Boyle bir sorunum yok ama nette gormustum.Kremler var beyazlatan ama hepsi gecicidir.. E sürekli de onlar mi kullanilicak. Koltukaltina falan o limon muhabbeti acici muhabbeti olurda, bikini bölgesine olmaz ayol, yakar... Bence boşver öyle kalsin. Erkeklerin ki çok mu güzel sanki. :KK45:

Suan internette okuyorumda yillar sonra vücutta lekelenmeler oluyormus limondan dolayi doktorun biri yazmis. Aceba öyle sey var mi ki?

canim arastirmalar yapiyorum zaten uzman estetisyen herseyi bilicek diye bi kural yok bilgiler paylasildikca artar. benim hic bilmedigim biseyi bi baskasi bilebilir ya da benim kesin sonuc aldigim biseyi sen hic bilmeyeblirsin ben herseyi bilirim diyenden kork sen.

X