Bikini bölgesi epilasyonu için yardım

bikini bölgesi olanlar pembe oluyor galiba.ama ben hep yeşil aldım pudrasız.memnun kaldım ama sen dene bakalım memnuniyetine göre değiştirirsin

pudralılar daha iyi diye duymuştum canım o yüzden sordum. peki enlemesine kesiyosun bantı,sonra o ince şeridi kaça kesiyosun mesela??

ben epilasyonda acı olmadıgını duydum ..yanı benım ark yaptırıyor guya çok tuylu faalan fılanım dıyor da oyle degıgı gibi yok yani bana nazaran belki o tuyleri ince olmadıgından yada ince oldugundn oyle dedi sadece yanın kokusu cıkıyormışş... yaa benccede 3 -5 dk canı acısın insanın sonunta bu dertte kurtuluyrsunn biraz maddı acıdan dusunduruyor ama kafaya koydum bende yaptırıcam pamuk gibi olucammmmm :)))

inşallah kurtulursun canım hayırlısı :)

anladım canım çok teşekkür ettim paylaşımın için

vala canım benim canım ciddi anlamda çok acıdı. lazerde acı kesinlikle var ama emla sürüp gidiyor bazıları o acıyı neredeyse sıfıra indiriyor. yanık kokusu evet çok oluyor haziran 4 te 2. randewum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…