bikini bölgesi olanlar pembe oluyor galiba.ama ben hep yeşil aldım pudrasız.memnun kaldım ama sen dene bakalım memnuniyetine göre değiştirirsin
pudralılar daha iyi diye duymuştum canım o yüzden sordum. peki enlemesine kesiyosun bantı,sonra o ince şeridi kaça kesiyosun mesela??
senin için gittim kestim ya gece gecehatırlayamadımda.6 ya kesiyorum canım.
canım benim çok sağol yaa gerçekten :) sana da zahmet oldu
olsun canım estğ. inşallah işine yarar yöntemim
olsun canım estğ. inşallah işine yarar yöntemim
can acımazmı ohoooowwww ben varya o 3 dk nasıl geçti bi ben bi allah bilir. üst kısımlar fena acıdı benim tabi ağrı eşiğinle de alakası var. kendimi okdr çok kasmışımki 2 gün zor yürüdüm kalçam ve bacaklarım kasmaktan kaskatı kesilmişti. işlem bittiğinde ellerim titriyordu zaten. ama değmezmi değer şuan yine o acıyı çekmezmiyim seve seve çekerim :) ağda acısı çekeceğime yada her gün jiletleyip tam temiz olmayacağıma 3 dklık o acıya katlanırım valla
kendin yapamazsın canım
ben epilasyonda acı olmadıgını duydum ..yanı benım ark yaptırıyor guya çok tuylu faalan fılanım dıyor da oyle degıgı gibi yok yani bana nazaran belki o tuyleri ince olmadıgından yada ince oldugundn oyle dedi sadece yanın kokusu cıkıyormışş... yaa benccede 3 -5 dk canı acısın insanın sonunta bu dertte kurtuluyrsunn biraz maddı acıdan dusunduruyor ama kafaya koydum bende yaptırıcam pamuk gibi olucammmmm :)))
cnm ne kadar sürüyo bu şekilde yapınca?1saati buluyo mu
o senin acı eşiğine bağlı.yani çok acımazsa hızlı yaparsın çabuk biter.benim ise şöyleydi ilk başlarda 1 saati bile aşıyordu. çok uzun sürüyordu şimdiyse biraz alıştım süre kısaldı
ben epilasyonda acı olmadıgını duydum ..yanı benım ark yaptırıyor guya çok tuylu faalan fılanım dıyor da oyle degıgı gibi yok yani bana nazaran belki o tuyleri ince olmadıgından yada ince oldugundn oyle dedi sadece yanın kokusu cıkıyormışş... yaa benccede 3 -5 dk canı acısın insanın sonunta bu dertte kurtuluyrsunn biraz maddı acıdan dusunduruyor ama kafaya koydum bende yaptırıcam pamuk gibi olucammmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?