Bikini bölgesi epilasyonu için yardım

cesaret toplayabilirsem gidicem canım ya da kendim yapıcam kuaförler nasıl yapıyo yaa az çok biliyosunuzdur kızlar siz.tüm mesele deriyi iyice gerdirmek mi??

ılık ağda ve sirli ılık ağda ben ikisinide kullandım yani ama eevet yakıyordum ekndimi ama kuaför daha bilinçlidir tabi
bu arada kuaförlerin hepsi sıcak sir ağda yapıyorlar sanıyorum ben

valla sıcak ağdada sir ağdada yapıyorlar sir ztn sıcak oluyor aynen makinaya takılı her ikiside ısıtılıyor ama kuaför seçiminede dikkat etmek lazım benim arkadaşımın göbeğini yaktılar sir ile 3 4 yıldır göbeindeki iz geçmedi

ayy kötü olmuş arkadaşının tecrübesi evet dediğin gibi kuaför çok önemli canım. sıcak ağda aklıma yattı sankimm :)

cesaret toplayabilirsem gidicem canım ya da kendim yapıcam kuaförler nasıl yapıyo yaa az çok biliyosunuzdur kızlar siz.tüm mesele deriyi iyice gerdirmek mi??

çok gerdirmene gerek yok canım bak şimdi üst kısımlar için sen göbekten gerdirirsin 2 yada 3 kez yapıştırıcak zaten. sonra bacaklarını açıyorsun alt kısmı gerdirmeye gerek yok kuaför hallediyor 2 dkda ordanı acı keisnlikle olmuyor orda korkma sonrada arkanı dönüp popo arası yapılıyor bittii mis gibi oluyorsun 15 dkda biter işin

canım var yaaa ağda yaptırasım geldi harbiden ne güzel anlatıyosun öylee yaa :):)

kuzum sen hiçbişey yapmayacaksın yatıp bekleyeceksinn..ben kuaförde çalışmıştım bi dönem ağda yaptıgımda oldu yanii önemli olan tüy yönünde çekmek gerdiriyolarda elleriyle biraz tabii ama sen bunlara takılı kalmaa..sen bekle 10 dk dişini sık sonrasında öyle bi rahatlama gelecek kii jilet kaşıntı yapıyo ayrıcaa ağda mis gibi bebek gibi oluyo şeyin valla

ayy kötü olmuş arkadaşının tecrübesi evet dediğin gibi kuaför çok önemli canım. sıcak ağda aklıma yattı sankimm :)

sıcak kesinlikle canım rahatlatıyor insanı o sıcaklık zaten ondan çok seviyorum bide en ufak kıla en kalınına kadar hepsini alıp tertemiz yapıyor

canın falan acımıyorrrmuş oyle degıl mi... bakalım baya psikolojık gazzz veriyorum kendimee:))... omrumun sonuna kadar ugrasıcama sanırım bir senede falan kurtulurumm

yavrucumm çok gaza getiriyosunuz şuan ama yarın sabah kalktığımda vazgeçebilirim :) önce bi kendim denesem diyorum ben.cidden çok çekiniyorum yaa

sıcak kesinlikle canım rahatlatıyor insanı o sıcaklık zaten ondan çok seviyorum bide en ufak kıla en kalınına kadar hepsini alıp tertemiz yapıyor

:) kendim yapabilir miyim ben bunu? millet kendi yapıyo nasıl imreniyorum var yaaa

bunu yapalı o kadar rahatım ki...eldiven,sir ağda,kuaför hepsini denedim bi türlü rahat edemedim. şimdi hazır ağda bantlarından alıyorum. önceden ondada çok acıyordu çünkü büyük büyük kesiyordum acıdan kıvranıyor hatta çekemiyordum. şuan o bantı alıyorum.önce enlemesine ikiye kesiyorum. sonra bir tanesini alıyorum. yani elimde bir tane ince şerit oluyor. onuda minik minik kesiyorum. tek yapıştırmada çekip atıyorum. hem az acıyor hem de gerdirebiliyorum. tv izlerken yapıyorum. çok rahat oluyor.deneyin kızlar

yavrucumm çok gaza getiriyosunuz şuan ama yarın sabah kalktığımda vazgeçebilirim :) önce bi kendim denesem diyorum ben.cidden çok çekiniyorum yaa
kendin yapamazsınn ben bile ağdaya alışmış halimde yapıştırıp baya bekliyorumm cesaret gelsin diyee

canın falan acımıyorrrmuş oyle degıl mi... bakalım baya psikolojık gazzz veriyorum kendimee:))... omrumun sonuna kadar ugrasıcama sanırım bir senede falan kurtulurumm

can acımazmı ohoooowwww ben varya o 3 dk nasıl geçti bi ben bi allah bilir. üst kısımlar fena acıdı benim tabi ağrı eşiğinle de alakası var. kendimi okdr çok kasmışımki 2 gün zor yürüdüm kalçam ve bacaklarım kasmaktan kaskatı kesilmişti. işlem bittiğinde ellerim titriyordu zaten. ama değmezmi değer şuan yine o acıyı çekmezmiyim seve seve çekerim :) ağda acısı çekeceğime yada her gün jiletleyip tam temiz olmayacağıma 3 dklık o acıya katlanırım valla

kendin yapamazsın canım

canım hangi markanınkini kullanıyosun peki sen?

ben hep kendim yapardım hatta bacaktan daha kolay gelirdi bana. ilk sefer canın acır ama gittikçe tüğ kökleri zayıflıyo ozaman daha kolay oluyo. hem bi kaç kere yapan biri alsın sen alırsan şimdi yönünü falan yapamazsın. bende kıl dönmesi problemi var o yüzden bıraktım ama eskiden beri ağda yaptığımdan baya zalmışlar. jiletle bile yumuşak çıkıyo o yüzden. ee 10 yıldır hesaplarsan. 10x24 240 kere ağdaya maruz kalmışlar :))

:) haha canım yaa hesap yapman çok güldürdü beni sağolasın. nasıl yapıyodun kendin yaa vallahi ayakta alkışlıyorum seni

ben son zamanlarda bim den alıyorum canım. ama hiç farketmez yani.diğerlerinide kullanmıştım. ama uzun sürüyor filan diye bırakma bu yöntem çok iyi olacak. serbest bi zamanında yap.çünkü daha alışmadığın için acı hissetmen çok doğaal. bu yöntem bence en acısızı

bikini bölgesine özel olandan alıyosun dimi canım?pudralı pudrasız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…