of anam evet sir ağdayı sevmedim ben sıcak ağda iyidir. hangi marka olabilir peki canumcum
erkek olduğunuzu düşünmekteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of anam evet sir ağdayı sevmedim ben sıcak ağda iyidir. hangi marka olabilir peki canumcum
ahh ben ne zmandır ikna etmeye çalşıyorm kendımı ama hiç bi faliyet yok :) valla delircem bigün alcam ağdayı basıcam orama burama.caaaartttttt çekicem.valla delirmeyeyim yaparım :)gözüm görmez
Eldıvenle al demıs bazı arkadaslar eldıvenla bence alamazsın cok setlesmıstır jıletten epılatorle daha kolay alırsın sonra eldıvenle alırsın tuyler yumusadıktan sonra
erkek olduğunuzu düşünmekteyim
cnm bn şehirdışında okumuyorum kendı evimdeyım ailemle ama kredi kartı borçlarımı ödüyorum iştee kalmıyo para elimde.aile durumu da bu aralar pek uygun değil.ben de isterdim aslında başlamak lazere ama kısmett
aynı yerde olsak senı nasıl kolundan tutup götürürdüm bak kuaföre görürdün sonra dua ederdın bana 1 ay rahat edince
ay valla o sıcak ağdaya bayılıyorum canım ben böle bir rahatlık yok. yüzüm çıksada gitsem yeniden ağdaya
bende kullanıyordum eevde bikini bölgeme sir ağda zaten hatta roll-on başlıklıydı benim ki ama bazen çok sıcak geliyor yanıyordum resmen
bende kullanıyordum eevde bikini bölgeme sir ağda zaten hatta roll-on başlıklıydı benim ki ama bazen çok sıcak geliyor yanıyordum resmen
amannn makina sakınnn jiletle o kıllar ne hale gelmiştir kökler fenadır makine senin canından can alır canım deneme
evlenene kadar git ağdaya mümkün oldugunca azalt tüylerini canım sevdiğinin karşısına tertemiz çık bi 10 dk falan dayanacaksın okadar zaten bi anlık oluyo bitiyo bukadarmıydı diyosun..utanmana gerek yok dediğim gibi tüylerini incelttiğin zaman kendinde alırsın ama şuanda eldivenle epilatörle asla alınmaz tüylerinn köklerin çok kalındırrahh canım keşkeee öyle olsa valla :) önce utanırım evet ama sonra gitmişim artık deyip salarım ama herşey gidene kadar :)))
ozaman canım kuaförde sıcak ağda yaptrmalısın en acısız ve en rahatı. vallaha ağda yaptırasım geldi
allahımmmmmmm illa ağda yani
yapıstır canım sefan olsun
sir ağdayı sevmiyorum ben bu kazanda ısıttıkları spatulayla sürdükleri ağda varya ben onu çok seviyorum gevşetiyor insanı bide sıcak diye sanırm gözenekler genişliyo daha az acıyı olabilir. aman canım sıcaklığına dikkat et yakma kendini iz kalıyor
lazerin faydası oldumu tahminen ne kadar zaamanda kurtulursun bu dertten :)..bende istiyorum yaptırmak..ark yaptırdı tek tük çıkıyor dıyor
hahahhh aynennay kızlar nasılda sıkılmışız baksanıza bir ağda muhabbetini 4 sayfa yaptık iki dkda