• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi epilasyonu için yardım

Eldıvenle al demıs bazı arkadaslar eldıvenla bence alamazsın cok setlesmıstır jıletten epılatorle daha kolay alırsın sonra eldıvenle alırsın tuyler yumusadıktan sonra

canım evet zor geliyo eldivene sert oldukları için.makina daha ii olabilir diye düşünmştüm o yüzden. bi karar vericem artık ağda mı makina mı bakalım :D

aynı yerde olsak senı nasıl kolundan tutup götürürdüm bak kuaföre görürdün sonra dua ederdın bana 1 ay rahat edince :1:

cnm bn şehirdışında okumuyorum kendı evimdeyım ailemle ama kredi kartı borçlarımı ödüyorum iştee :( kalmıyo para elimde.aile durumu da bu aralar pek uygun değil.ben de isterdim aslında başlamak lazere ama kısmett :(

ozaman canım kuaförde sıcak ağda yaptrmalısın en acısız ve en rahatı. vallaha ağda yaptırasım geldi :1:

aynı yerde olsak senı nasıl kolundan tutup götürürdüm bak kuaföre görürdün sonra dua ederdın bana 1 ay rahat edince :1:

ahh canım keşkeee öyle olsa valla :) önce utanırım evet ama sonra gitmişim artık deyip salarım ama herşey gidene kadar :)))

amannn makina sakınnn jiletle o kıllar ne hale gelmiştir kökler fenadır makine senin canından can alır canım deneme

ay valla o sıcak ağdaya bayılıyorum canım ben böle bir rahatlık yok. yüzüm çıksada gitsem yeniden ağdaya:1:

bende kullanıyordum eevde bikini bölgeme sir ağda zaten hatta roll-on başlıklıydı benim ki ama bazen çok sıcak geliyor yanıyordum resmen:53:

bende kullanıyordum eevde bikini bölgeme sir ağda zaten hatta roll-on başlıklıydı benim ki ama bazen çok sıcak geliyor yanıyordum resmen:53:

roll-on bikini bölgesine olmuyo yoluyo resmen sürerken :S denemiştim onu da

sir ağdayı sevmiyorum ben bu kazanda ısıttıkları spatulayla sürdükleri ağda varya ben onu çok seviyorum gevşetiyor insanı bide sıcak diye sanırm gözenekler genişliyo daha az acıyı olabilir. aman canım sıcaklığına dikkat et yakma kendini iz kalıyor:31:

ahh canım keşkeee öyle olsa valla :) önce utanırım evet ama sonra gitmişim artık deyip salarım ama herşey gidene kadar :)))
evlenene kadar git ağdaya mümkün oldugunca azalt tüylerini canım sevdiğinin karşısına tertemiz çık bi 10 dk falan dayanacaksın okadar zaten bi anlık oluyo bitiyo bukadarmıydı diyosun..utanmana gerek yok dediğim gibi tüylerini incelttiğin zaman kendinde alırsın ama şuanda eldivenle epilatörle asla alınmaz tüylerinn köklerin çok kalındırr :31:

ay kızlar nasılda sıkılmışız baksanıza bir ağda muhabbetini 4 sayfa yaptık iki dkda :1:

ozaman canım kuaförde sıcak ağda yaptrmalısın en acısız ve en rahatı. vallaha ağda yaptırasım geldi :1:

lazerin faydası oldumu tahminen ne kadar zaamanda kurtulursun bu dertten :)..bende istiyorum yaptırmak..ark yaptırdı tek tük çıkıyor dıyor

sir ağdayı sevmiyorum ben bu kazanda ısıttıkları spatulayla sürdükleri ağda varya ben onu çok seviyorum gevşetiyor insanı bide sıcak diye sanırm gözenekler genişliyo daha az acıyı olabilir. aman canım sıcaklığına dikkat et yakma kendini iz kalıyor:31:

ılık ağda ve sirli ılık ağda ben ikisinide kullandım yani ama eevet yakıyordum ekndimi ama kuaför daha bilinçlidir tabi
bu arada kuaförlerin hepsi sıcak sir ağda yapıyorlar sanıyorum ben:34:

lazerin faydası oldumu tahminen ne kadar zaamanda kurtulursun bu dertten :)..bende istiyorum yaptırmak..ark yaptırdı tek tük çıkıyor dıyor

valla canım 14 gün faalan oldu yaptıralı ilk seansımdı. kol altım tamamen döküldü genitalin yarısından çoğu döküldü dökülme devam ediyor. kol altları 1 er dk genital 3 dk sürdü. 3. seanstan sonra azalma başlar dedi kandın bakalım. şuan çok memnunum dökülmeleri gördükçe seviniyorum. imkanın varsa git derim canım büyük rahatlık

Back