- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
ağda forever valla günah münah, her 2 haftada bir çıkıyor. kendin uğraşsan 2 saat, kuaförde 5 dakka. kokmaktan iyidir. her şey günah ona bakarsanız.
kızlar jilete vurmayın yav. bi kutu emla alın, paranıza kıyıp. tek kullanımlık için bi tüp yetiyo zaten dikkatli sürerseniz.
4-5 kere yaptıktan sonra kıl kökleriniz eskisi gibi sert olmadığı için acısı da fazla olmuyor. alışıyosunuz sonra.
ben okuldayken kendim almazdım hiç, ağdacıya giderdim.alamıyorum çünkü.ama evlendüğüm için yaşadığımız yerde ağdacı yok iş başa düştü.
önceden 5 dakikada biterdi cart cart.şimdi 2 saatte alamıyorum valla.
sürün emlayı gidin aldırın.
ooppsss batık olayı kötü işte ben epilatörden memnunum hiç öle bi şikayetim olmadı her bi yerimde epilatör kullanıorum.. kısa zamanda lazer yaptırıp kurtulmayı düşünüorum
gidicem kuaföre açcam. emla sürdüydüm hadi iki dk alda gideyim
epilatörüm de gayet iyiydi.büyük bi hevesle aldırmıştım anneme.braun'un silk epili ( pembe olan)
ama batık yaptı bende işte.
lazeri bende düşünüyorum
en iyisini yaparsınben kendim almak zorunda kaldığım için, ilk gün mosmor oluyo
aynen aynen. kandırıkçılar, reklamlarında hassas ciltler için özel başlık bilmem ne geveleyip duruyolar ama, bende işe yaramadı. acaba benimki ultra hassas cilt mi
bide acıyı azaltan buz torbası gibi bişi verdiler hiç bi işe yaramadıvalla senin cildin hassas onların makineleri canavar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?