mrb kızlar bugune kadar hep jiletle aldım bıkını bölgemi ne zaman ağda yada epiltör ile denesem yapamıyorum kan içinde kalıyorum emla kremı duydum burdan eczaneye sordum 57 tl gıbı bır fıyat verdı bana çok pahalı geldi başka bir öneriniz yokmu jıletı bırakmak istiyorum ya iğrenç bişey hep batma oluyor kaşıntı oluyor buda tahrişe neden oluyor yardım edin lütfennn
mrb kızlar bugune kadar hep jiletle aldım bıkını bölgemi ne zaman ağda yada epiltör ile denesem yapamıyorum kan içinde kalıyorum emla kremı duydum burdan eczaneye sordum 57 tl gıbı bır fıyat verdı bana çok pahalı geldi başka bir öneriniz yokmu jıletı bırakmak istiyorum ya iğrenç bişey hep batma oluyor kaşıntı oluyor buda tahrişe neden oluyor yardım edin lütfennn
Canım ben de senin gibiydim.Simdiye kadar hep jilet kullandım.Agda bikac kez denedim her seferinde kanamalar, morluklar sislik oldu devam edemedim.Ama artık doktor eldiveniyle alıyorum.Agda kadar acıtmıyo daha rahat hem de tavsiye ederim :)
Valla kalınlaşmadan olsa bende olması lazımdı çünkü bildim bileli jilete vurdum ve her kökten iki tüy çıkmaya başlamıştı.Birazcık dişini sıkarsan bence halledersin.Ben en agrısız eldivenle halledebildim cünkü
ben ağdacıya gitmeni öneririm, şahsen birkaç kere gittim benim saatlerce dişimi sıka sıka uğraştığım bölgeyi kadın 5 dakkikada ağdayla aldı. fiyatları da çok pahalı olmuyor, 7.5- 15 tl arası değişiyor. ben yakın zamanda lazere de başlamayı düşünüyorum....