bikere yanlış elti eşimin ailesi olmuyo .

evet işte sevgi saklanmıyo .kim saklayabilirki.konuştumda bizimkiler kaşar olmuş devam yani yanlış bişey yok gibi.suçlu benim burda arkadaşlar kaldıramadığım için .bölede bi durumdayım ..(konu ayrıntılarını yazıyorum zaten .hikayeleri anlatmıcam)

:53::53: nasil yaa :53: kabul ettiler ve devammi ediyolar :53:
nasil kasar felan :53:

canim sana hikayeleri anlat demiyoruzda sen öyle cevaplar yaziyosun ki
2 3 kez okuyorum ama yinede tam anlamiyorum diyebilirim :26:

birseymi var sanami öyle geliyor, sorun ne , tepkiler ne :ssz:

arkadaşlarım ben size ders olayım yeni evlenceklere;varsa samimi elti muhabbeti, kadınız sonuçta kimi kandırıyosun .hiç başlayıp kendinizi yormayın orda bitirin ilişkiyi ,söz verilse dahi alışkanlık bırakılmaz biyerde mutlaka yine aynen devam eder (şimdilik öyle geliyor bana )bide sizi sevdiğini düşünüp evlendiğniz eşiniz ,gözünüzün görmeğip hiçbişeyi .aşkım kocam çok seviyor beni.ama naapsın.elti kaşar olmuş eriyor üstünde :)

Son düzenleme:
arkadaşlarım ben size ders olayım yeni evlenceklere;varsa samimi elti muhabbeti, kadınız sonuçta kimi kandırıyosun .hiç başlayıp kendinizi yormayın orda bitirin ilişkiyi ,söz verilse dahi alışkanlık bırakılmaz biyerde mutlaka yine aynen devam eder (şimdilik öyle geliyor bana )bide sizi sevdiğini düşünüp evlendiğniz eşiniz ,gözünüzün görmeğip hiçbişeyi .aşkım kocam çok seviyor beni.ama naapsın.elti kaşar olmuş eriyor üstünde :)

Konuşacaksın sıkıntını anlatacaksın ne yapacaksın baska
Hoş degil ne o öyle vıcık vıcık iliskiler, kocan hala devam ediyorsa ve aralarında bisey varsa ozamanda kendi yoluna gideceksin . Zorla güzellik olmaz

böyle konularda hep gece acılır arkadaşşşşş

konu sahibimizin ensest ilişki fantezisi tutmuş anladığım kadarıyla....

hiç bir kadın bu zan ile yaşıyamaz....!!!! sen bu şüphede olcan ve bırak kaşar artık erisin üzerinde diycen haaa peki o zaman sanada dibini sıyırmak kalsın ne diyeyim:52::52:

artık eltim demiyorum sahiplenmem yok yengem diyen bi kocaya sahip olduğum için ,o yeter yani yetmiş şimdiye kadar kendinede çocuklarınada.arkadaşlar olay anlatmıcam hiç ,yada şimdilik.kısaca bahsedicem zaten eşim sözlüykenden beri samimilerdi.az karakedi oldum heral,ama bende samimi olıyım eşimin abisiyle aynen ozaman .insan kendi başına gelmedende bilmiyo.nikah düşer haberleri varmı acaba .kan bağları yok namahrem az artık aileye giriyo çünki .samimi yapıpda gece yatmaya yengesine gitmesine (abisi haftanın 3 -4 günü., evde mi acaba,dışarda )göz yuman ailesi utansın .zor anlar yaşadım ,çok sinirlendim.şüphelerim tabiki var görünen köy klavuz istemio mal gibi çok kaldım aralarında .sözde beni seviyor aşkım kocam..ama neye göreseviyor .

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hiç inandırıcı diil saça sapan bi konu.. konu sahibinin anlatım gücüne kendini ifade ediş tarzına hayran kaldım.... nerden mezunsunuz acaba :)))

Ya bişey anlatmayacaksanız niye konu açıyorsunuz? Onca 4 sayfa okudum bişey vardır diye aslında anladım anlaycağımı ama doğrumu anladık bilmiyoruz ki yorum yapalım,anladığım şey doğruysa boşa o zaman o kocayı derim,sevgiler .............

ARKADAŞIM DERDİNİ ADAM AKILLI ANLATSAN Bİ

Arkadaşım bir sakin. Anladığım kadarı ile eltinle eşin çok samimi. Ama bu samimiyet taa siz sevgliyeken ya da nişanlıyken bile varmış. Gidip evlerinde falan kalmış eşiniz hem de abisi evde yokken. Siz o zamanlar tepki göstermediniz mi? O zaman bir daha yapmıcam dedi mi? Siz neye güvenip evlendiniz?
Bir de eşinizin tavrına bakmadna başka bir kadına kaşar demeniz çok itici. Size söz veren, sizin eşiniz olan, sizin hatrınız için kendine çeki düzen vermesi gereken kişi eşiniz. Hakaret hakeden biri varsa o da eşiniz.

Taa 2013'ün konusu arkadaşlar.
Bu zamana kadar konu sahibi derdini anlatacak kadar Türkçe öğrenmiştir herhalde. :KK53:

artık eltim demiyorum sahiplenmem yok yengem diyen bi kocaya sahip olduğum için ,o yeter yani yetmiş şimdiye kadar kendinede çocuklarınada.arkadaşlar olay anlatmıcam hiç ,yada şimdilik.kısaca bahsedicem zaten eşim sözlüykenden beri samimilerdi.az karakedi oldum heral,ama bende samimi olıyım eşimin abisiyle aynen ozaman .insan kendi başına gelmedende bilmiyo.nikah düşer haberleri varmı acaba .kan bağları yok namahrem az artık aileye giriyo çünki .samimi yapıpda gece yatmaya yengesine gitmesine (abisi haftanın 3 -4 günü., evde mi acaba,dışarda )göz yuman ailesi utansın .zor anlar yaşadım ,çok sinirlendim.şüphelerim tabiki var görünen köy klavuz istemio mal gibi çok kaldım aralarında .sözde beni seviyor aşkım kocam..ama neye göreseviyor .
Ben anlamadım,senin eşin,eltin yalnızken ona kalmaya mı gidiyor.Sebep?Sen ne diyorsun evden eltine kalmaya giden eşine.
1 yıl öncenin konusuymuş.Gereçkten kim buluyor bu eski konuları :)

Back
X