bikere yanlış elti eşimin ailesi olmuyo .

artık eltim demiyorum sahiplenmem yok yengem diyen bi kocaya sahip olduğum için ,o yeter yani yetmiş şimdiye kadar kendinede çocuklarınada.arkadaşlar olay anlatmıcam hiç ,yada şimdilik.kısaca bahsedicem zaten eşim sözlüykenden beri samimilerdi.az karakedi oldum heral,ama bende samimi olıyım eşimin abisiyle aynen ozaman .insan kendi başına gelmedende bilmiyo.nikah düşer haberleri varmı acaba .kan bağları yok namahrem az artık aileye giriyo çünki .samimi yapıpda gece yatmaya yengesine gitmesine (abisi haftanın 3 -4 günü., evde mi acaba,dışarda )göz yuman ailesi utansın .zor anlar yaşadım ,çok sinirlendim.şüphelerim tabiki var görünen köy klavuz istemio mal gibi çok kaldım aralarında .sözde beni seviyor aşkım kocam..ama neye göreseviyor .
eski konuymuş

Son düzenleyen: Moderatör:
artık eltim demiyorum sahiplenmem yok yengem diyen bi kocaya sahip olduğum için ,o yeter yani yetmiş şimdiye kadar kendinede çocuklarınada.arkadaşlar olay anlatmıcam hiç ,yada şimdilik.kısaca bahsedicem zaten eşim sözlüykenden beri samimilerdi.az karakedi oldum heral,ama bende samimi olıyım eşimin abisiyle aynen ozaman .insan kendi başına gelmedende bilmiyo.nikah düşer haberleri varmı acaba .kan bağları yok namahrem az artık aileye giriyo çünki .samimi yapıpda gece yatmaya yengesine gitmesine (abisi haftanın 3 -4 günü., evde mi acaba,dışarda )göz yuman ailesi utansın .zor anlar yaşadım ,çok sinirlendim.şüphelerim tabiki var görünen köy klavuz istemio mal gibi çok kaldım aralarında .sözde beni seviyor aşkım kocam..ama neye göreseviyor .
eltimi opup basima koyasim geldi.
opmeye operimde basa koymak biraz zaman alacak gibi

Arkadaşım bir sakin. Anladığım kadarı ile eltinle eşin çok samimi. Ama bu samimiyet taa siz sevgliyeken ya da nişanlıyken bile varmış. Gidip evlerinde falan kalmış eşiniz hem de abisi evde yokken. Siz o zamanlar tepki göstermediniz mi? O zaman bir daha yapmıcam dedi mi? Siz neye güvenip evlendiniz?
Bir de eşinizin tavrına bakmadna başka bir kadına kaşar demeniz çok itici. Size söz veren, sizin eşiniz olan, sizin hatrınız için kendine çeki düzen vermesi gereken kişi eşiniz. Hakaret hakeden biri varsa o da eşiniz.
nasıl yem oldun sen eski konuya....nasıl nasıııııl:mad:

Ahahahahhahahahahahaha sesli gülebilsem şirtkette patlatıcam kahkahayı. Sadece eblek bir sırıtış yerleşti. Ben de milli oldum sonunda. Bir de smiley patlatayım dedim ama bulamadım nerdeler bu smileyler.
en büyüğü benden çıktı ya dün beş yıllık konuyu hortlatmışım...bu kadar tecrübeye milli olmadan gelmek bir marifetken ..maalesef o silleyi bende yedim hem de en beterinden..kk tarihi böyle hortlatma görmedi:KK70::KK70:

Gene mi hort kızlar yaaaa, oooff ne güzel heyecanlı actionlı konuymuş. Şimdi olsa bunu 30a vurdururduk, nasıl gözümüzden kaçmış nasıl 2013'te:KK12:

ay bi an polisiye roman okuyorum gibi hissettim. romanlarda da böyle tek cümlelik mektuplar yazıp gönderirler sonrada çım işin içinden. keşke eski konu olmasaymış ya çözerdik bu konuyu :)

Back
X