bikere yanlış elti eşimin ailesi olmuyo .

nisan_ns

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
12
0
6
Adana
artık eltim demiyorum sahiplenmem yok yengem diyen bi kocaya sahip olduğum için ,o yeter yani yetmiş şimdiye kadar kendinede çocuklarınada.arkadaşlar olay anlatmıcam hiç ,yada şimdilik.kısaca bahsedicem zaten eşim sözlüykenden beri samimilerdi.az karakedi oldum heral,ama bende samimi olıyım eşimin abisiyle aynen ozaman .insan kendi başına gelmedende bilmiyo.nikah düşer haberleri varmı acaba .kan bağları yok namahrem az artık aileye giriyo çünki .samimi yapıpda gece yatmaya yengesine gitmesine (abisi haftanın 3 -4 günü., evde mi acaba,dışarda )göz yuman ailesi utansın .zor anlar yaşadım ,çok sinirlendim.şüphelerim tabiki var görünen köy klavuz istemio mal gibi çok kaldım aralarında .sözde beni seviyor aşkım kocam..ama neye göreseviyor .

Yok artık yuh yani
Kv deyle bi konuşsan , o nasıl saçma bi iliski öyle
Ne isi varmis eşinin yengesiyle yalnız kalmaya gidiyo

neee yengesine mi gidiyor dediniz kalmaya :53::53:

eşinizi bi kenara bırakıyorum abisi ne diyor buna

eşinizin aileside bi hoş doğrusu

düşündüklerinizde yerden göğe kadar haklısınız.

eşinizi ikaz ettiniz mi hiç :47::47:

senin gibi değil ama büyük eltim eşimi büyütmüş elinde eşim 10 yşındaymış

evlerine gelin geldiğinde . kayınvalidemde geline yıkatırmış okula hazırlatırmış eşimi

eşim bunun verdiği vefa duygusuyla yengesine çok bağlıydı. saygı duyardı.

bende severdim eltimi. eşimin abisi çok döverdi ama sesini çıkaramazdı hiç

üzülürdüm onun adına iki kardeş bu kadarmı zıt olur diye.

evlendiğimizin ilk senesi ilk kez ziyaret için evlerine gittiğimizde eşimi kenara çekip ne yiyip içiyosunuz siz

yemek yapabiliyomu evde diye sormasıyla şok oldum ona ne ki . :53::53::53:

eşim banyoya girince kapıya vurup bişeye ihtiyacın varmı diye sorması

giyeceği kıyafetleri ütülemesi( ben varken ve bana sormadan haberim dahi olmadan):47:

bütün bunlar fazlasıyla gözüme battı ve eşime sordum sizin nasıl bir kayın yenge ilişkiniz var böyle

kusura bakma ama çok mide bulandırıcı görünüyosunuz dedim . o da farkındayım da napiyim anam gibi görüyo kendisini

dedi. bende ne olursa olsun 3 tane erkek evladı var sen ona mahremsin bi kere bunlar çok yanlış dedim :47:

yok daha neler:53: nasıl ya:44:?

baştan anlatsan...belki öyle değildir:44::26:....abowww

önce bir sakin olun. belli ki çok dolmuşsunuz
hiçbişey anlıyamıyoruz. baştan anlatır mısınız?

profil resmini beğendim .birbirine bakmayan 2 eş gibi.biri elti olsunmu :)öteki kuşda doğal olarak onun eşi. aslında özüde bu bakmayanın yeri doldurulmuş en yakındakiyle

Son düzenleme:
bi konu açmışsınız ama doğru düzgün bişey yazmamışsın bide kısa kısa tam anlaşılmayan şeyler yazıyosunuz nedemek istiyorsunuz :ssz:

bulmacami cözücez yoksa anlaticakmisiniz :6:
yeni üyelik :6:
elti :6:
kardes :6:
koca :6:
kuslar birbirine bakmiyo :6:
aliskanlik :6:

:111::111:

eger anladigim gibiyse yuuhhh :53: :ssz::ssz:

yazdıklarınızdan hiç bişey anlaşılmıyor, kendi düşünce dilinizle yazıyorsunuz, eksik ve anlaşılmayan, daha tane daha açıklayıcı bir yazı olursa derdinizi daha iyi anlar, yardımcı olmaya çalışırız...

aralarında bir şey olsa böyle açık açık yapmazlardı zaten. gözünüzle görmeden bu şekilde yargılamak hoş değil. eğer ciddi anlamda şüpheleniyorsanız, ki öyle duruyor. alın karşınıza konuşun. rahatsızlığınızı açıklayın.

aralarında bir şey olsa böyle açık açık yapmazlardı zaten. gözünüzle görmeden bu şekilde yargılamak hoş değil. eğer ciddi anlamda şüpheleniyorsanız, ki öyle duruyor. alın karşınıza konuşun. rahatsızlığınızı açıklayın.

evet işte sevgi saklanmıyo .kim saklayabilirki.konuştumda bizimkiler kaşar olmuş devam yani yanlış bişey yok gibi.suçlu benim burda arkadaşlar kaldıramadığım için .bölede bi durumdayım ..(konu ayrıntılarını yazıyorum zaten .hikayeleri anlatmıcam)

Back
X