Süslü mü ben miGit burdan anladık sende süslüsün biz maşaya ihtiyaç duymuyoruz bunu anlayamazsınız siz
Bihteri izlemeyen miYalnız bihteri izlemeyen kitle çok işimize yarıyor oradan devam edelim
Kabul etmiyorum süslüsün maşallahı var o yüzden çok kızamıyorumSüslü mü ben misaçım kısa yıla çık yapıyorum bi rimel bi allik hep spor giyiniyorum ben nasıl süslü oluyorum yauvv al bi kahve iç anlik ben ne süslü ne süslü
Ooo seni suslu kupe bile takmissin oje de varSüslü mü ben misaçım kısa yıla çık yapıyorum bi rimel bi allik hep spor giyiniyorum ben nasıl süslü oluyorum yauvv al bi kahve iç anlik ben ne süslü ne süslü
Zerre nemesiz izlememiş ve oyları bizdeBihteri izlemeyen mibihter reyizin askerleriyiz başlasada milyonuncu kez izlesem üzümlü kekimi
Evet. ben maşaciyim bana etkileme seçmeni didi ben de sana Didim
Küpemi sorma T harfi vardı geçen pat diye düştüOoo seni suslu kupe bile takmissin oje de var
Zerreyi de etiketle çağırdığı maşaci çıkıyorSeni etiketlediğimde hissettiğim
İste bunlar hep kokosluktan bak bana hic nazar degiyor mu degmiyorKüpemi sorma T harfi vardı geçen pat diye düştünazar değiyor güzelliğime
Ya evet onu bilemedim sonradan da duzeltemedim acabiliyo muyuzBari kim nereye oy vermiş gorseydin kapalı secim istemiyoruz
Zerreyi de etiketle çağırdığı maşaci çıkıyor
Çok kaliteli muhabbet ediyoruz maşallahİltifatın için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?