Üff burda da mı yaYok hayır ben bakire değilim 5 yıllık ilişkim var Nisan 6 gibi bende ince bir eşofman varken onda baksır varken sürtünmeyle bir ilişki yaşadık boşalma oldumu olmadımı yani bana geçtimi vs bilmiyorum sonrasında nisan sonu reglim gecikti bitki çayları ile zar zor 34. Gün oldum 3 gün kanamam oldu bu ayda regl olmam gereken günlerde sayılırım olamazsam gebeysem diye korkuyorum
Konu konuyu açtı ve konuştuk ne oldu kiÜff burda da mı ya
Yeni anket konumuz hakkında offlamaÜff burda da mı ya
Noolur aç bu anketiYeni anket konumuz hakkında offlama
Su anketi kazanayım açacağımNoolur aç bu anketi
Adet sökücü masajı denedin mi çok işe yarıyor o. Düşündükçe ertelersin o yüzden rahat bırak kendini. Düzelecektir.Evet bu yüzden ben bana tepki gösterip eleştirenlere de hak verdim zamanında , çünkü gerçekten bazı konular can sıkıntısına dalgasına açılmış oluyor bende denk geldim buna benimki biraz cinsel obsesyon gibi yani tanı koymak ne kadar doğru bilmiyorum ama eskiden tam bir ilişki yaşayıp korkmazken şu an eşofman üzerinden gebe kalmaktan korkmam çok uç ve saçma felsefe kendimi düşünüp ağlamaktan alıkoyamaz oldum bastırsamda böyle ara ara geceleri yokluyor ve korku sarıyor uyuyamıyorum mesela doğru düzgün bide regl olmam gereken günlerde olunca sürekli vücuduma müdahale edesin geliyor bir bitki çayı içmek veya regl görmek için neler yapılır gibi şeylere bakıyorum ama kendi kendime olmam gerek yoksa geçen ayki gibi zorla olunca da içime sinmiyorne yapsam elimde kalcak şu an
Onu bir ara denemiştim ama artık umudumda halimde kalmadı biliyor musunAdet sökücü masajı denedin mi çok işe yarıyor o. Düşündükçe ertelersin o yüzden dajat birka kendini. Düzelecektir.
Kackez denedin ama bıkmadan devam etmen lazım kimisinde bir gün içinde işine yararken kimisinde günler sürüyor ama sonunda oluyor.. bunu ama stress yaparak yapma rahatlama masajı olarak düşün aklına geldikçe yap o hareketi. Adaçayı iç yanında istersen güzel adet düzenler hem masaj hem çay..Onu bir ara denemiştim ama artık umudumda halimde kalmadı biliyor musunuğraşmak istemiyorum yani yoruldum
Adkflflfş ya rabbi şu hırs gadının hırsından bana da diyet konusunda ver amin
Ayrıca diyetteyim onu da başaracağımAdkflflfş ya rabbi şu hırs gadının hırsından bana da diyet konusunda ver amin
Başarılar ama sadece diyetteAyrıca diyetteyim onu da başaracağım
Fark ettiysen wimin da böyle gülüyordu hshdhhxhzhsBaşarılar ama sadece diyette
banlar olur geçer sen anketin sonuna bak sdkflgşhşFark ettiysen wimin da böyle gülüyordu hshdhhxhzhs
Ben kazanmadan bu anket bitmez siz bilirsiniz karabasan gibi çökerim siteye avdbBzbbxbzbanlar olur geçer sen anketin sonuna bak sdkflgşhş
Şartları kendi lehine çevirip anketi kazanmana göre domine ediyorsan biz niçin burdayız. Bu şekilde kazanınca rahat uyuyabilecek misin? Uyursun gibi geldi banaBen kazanmadan bu anket bitmez siz bilirsiniz karabasan gibi çökerim siteye avdbBzbbxbz
Uyurum tabii ben buraya kolay gelmedim emek verdim ter akıttım kocamı feda ettim çok haklı sebeplerim varŞartları kendi lehine çevirip anketi kazanmana göre domine ediyorsan biz niçin burdayız. Bu şekilde kazanınca rahat uyuyabilecek misin? Uyursun gibi geldi bana
Anketi kazanmasm da kafam rahat nicki doğru okumuşum bi kere milleti yanlış olana iknaya çalışmıyorum adlflglgşgşUyurum tabii ben buraya kolay gelmedim emek verdim ter akıttım kocamı feda ettim çok haklı sebeplerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?