Eki Görüntüle 3250276
Cayim yeni bitti, yerdeki firca da batmanin silahlarindanhadi hep birlikte bana aglayalim bence artik
AhahahahahEki Görüntüle 3250306
Şu an Messi gibi ağlıyorum halinehoş onun ağzını burnunu sildiği mendil bile para ediyor, benim mendiller çöpe gidiyor, yollayayım mı atık malzeme olur bir faydası dokunur en azından
Baskete getirdimEki Görüntüle 3250306
Şu an Messi gibi ağlıyorum halinehoş onun ağzını burnunu sildiği mendil bile para ediyor, benim mendiller çöpe gidiyor, yollayayım mı atık malzeme olur bir faydası dokunur en azından
Bihterin saçları masallara konu olmuş anlamına gelirMasalı olsa ordaki saç ne anlama gelir ki. Maşalı saç tabii
yaşlılığında o bebeleri çevrende görürsen öp de başına koy, daha ergenlikte başlayacaklar taam anne yaaa, of anne yaaa demeyeBaskete getirdimMune bebelere diyorum ki yasliligimda ayni performansi sizden de bekliyorum aksbajsbkajs
Uzdunuz leydimyaşlılığında o bebeleri çevrende görürsen öp de başına koy, daha ergenlikte başlayacaklar taam anne yaaa, of anne yaaa demeyeay bir de senin gelinlerin olacak değil miiiii şimdiden Allah sabır versin :))))
Ama acı gerçeklerUzdunuz leydim
Aglamiyorum yeaaa gozume dram kactiAma acı gerçeklerumarım sizin oğlanlar vefakar çıkar ama ergenlikte taam anne of anne sözleri garanti
Cemos bir şeyler karıştırıyor,ama hala öndeyizAbi nasıl arada sürekli 5 oy fark olabilir. Lanetli mi bu anket
Zorunlucum senin oyun ne, maşa di miBihterin saçları masallara konu olmuş anlamına gelir
Rapunzel gıbı
73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyorZorunlucum senin oyun ne, maşa di mi
73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyor
Vay arkadas yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyor
Yorumun alnı olsa öperim,gel seni öpeyim manaylaVay arkadas yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis
Nick masal olacak bu kadar kişinin hakkını yedirmemVay arkadas yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis
73 kişi nickini yanlış okumuş hâlâ arzı endam ediyor
Seni mi kırcamZorunlucum senin oyun ne, maşa di mi
Bu vesileyleYorumun alnı olsa öperim,gel seni öpeyim manayla
Hala direniyorNick masal olacak bu kadar kişinin hakkını yedirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?