Yalnız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık WOMAN Hanım:))) ahhh ahhh seni en iyi ben anlarım, kız okul çağındayken ömrüm etkinlik yaparken nihayete erecek sanıyordum
Tesekkur ederim, ben 1. Sinifta buyuk oglum okuma madalyasi alirken 2 tane yaptirdim madalyadan, biri kendime en cok ben hakettim dedimYalnız çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık WOMAN Hanım:))) ahhh ahhh seni en iyi ben anlarım, kız okul çağındayken ömrüm etkinlik yaparken nihayete erecek sanıyordumanayım ben anaaa çocuğumun her şeyinde emeğim var dedim ahdettim diplomasını aldığı gün ben de cübbe giydim
Bence sen de oğlanlar mezun olurken ortaya at kendini giy cübbenibunları ben doğurdum ben mezun ettim gururuyla gezersin
1 tane çocuk doğurmama şükür sebebidir etkinliklerTesekkur ederim, ben 1. Sinifta buyuk oglum okuma madalyasi alirken 2 tane yaptirdim madalyadan, biri kendime en cok ben hakettim dedim
Ben bu enkinliklerden yildim yaaa, valla yoruldum simdidendaha digeri batman olacak
Yapiyorum ben bunu arada1 tane çocuk doğurmama şükür sebebidir etkinliklerya 2 ve üzeri doğursaydım zaten her şeyden hemen sıkılan bir yapım var, 2-3 çocuğa birden etkinlik yaptırsam yangın var diye evden fırlardım kesin
Benimde 2 tane çocuğum olsa ben de yapardımYapiyorum ben bunu arada
Tesekkur ederim, 2. Sirada beni bekleyen batman’i aglayarak yapiyorum suvanBenimde 2 tane çocuğum olsa ben de yapardım
Yakın olsak yardıma gelirdim, eski günleri anma gibi bir şey olurdu banaTesekkur ederim, 2. Sirada beni bekleyen batman’i aglayarak yapiyorum suvan
Cemos cok ayip yaaa, o aklin yolu beni secer bencemybiglove işte asalet işte feraset işte dünya görüşlü en iyi anne en iyi diyestisyen bize desteğe geldi umuyorum ki doğru tarafı seçecektir
Geçmiş olsun masalı seçtiCemos cok ayip yaaa, o aklin yolu beni secer bence
Yakın olsak yardıma gelirdim, eski günleri anma gibi bir şey olurdu banaağlamaktan söylenmeye sonra fenalık geçirip her şeyi sapıtıp atma evresine geçer finalde başlarım böyle işe deyip bir keyif çayı ve nikotin, sonrasında paşa paşa batmanı yapmaya devam şeklinde an an duygu durum bozukluğu yaşatırdım ama olsun
Unutma kiiii son gülen iyi güler ahdhdvBnxMaşalar fark atıyor yalnız
Son ya da ilk bi şekilde gülüyoruz be admdöfllflfşUnutma kiiii son gülen iyi güler ahdhdvBnx
KazanacağızCemos cok ayip yaaa, o aklin yolu beni secer bence
Morarmaktan iyidirKıza kıza kizardın ama Cemos
Kızıyorsan oynamayalimMorarmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?