Bende senin taraftayım merak etme
Ama Saci iyi fikirmiş
Senin seviye bizden bir üst oluyor
Bu şimdi Bihter'in maşalı saçı mıydı?
Yuh ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Ben de Bihter, Saci adında biriyle masal tadında aşk yaşıyor sanıyordum.
Beni bu romantizm öldürecek.
Yaa gerçekten mi vallahi kocam küstü yakında ya kk ya ben der çok zor durumdayım
Litfennn tüm.kadinlar kulübüne bunları okutun nevosYanlış anlama konusunda nirnava olduğum için sormak istiyorum, o kk kadınlar kulübü mü, kılıştaroğlu mu?
Hayal dünyamızı kimse kıskanmasınLitfennn tüm.kadinlar kulübüne bunları okutun nevos
İnşallah lekeli peçete terörünü bitirir.Hayal dünyamızı kimse kıskanmasın
Cemoos anketin sonunda sen kazanırsan ne olacakBüyük ödül ne
Size everest tadında yeni anketle geleceğim veee kadınlar kulübü(kk)Hayal dünyamızı kimse kıskanmasın
Cemoos anketin sonunda sen kazanırsan ne olacakBüyük ödül ne
Ayyy inşallahİnşallah lekeli peçete terörünü bitirir.
Kazen'in bundan haberi var mıSize everest tadında yeni anketle geleceğim veee kadınlar kulübü(kk)
Mavi mucize bunu da anlar diye umuyorum sizi tarihine altın harflerle yazacak
Banlar bir saat olacak diğer vaatlerimi daha düşünüyorum
Kk kadınlar kulübü mü kılışdaroğlu mu diye anket aç adkflglgşhşSize everest tadında yeni anketle geleceğim veee kadınlar kulübü(kk)
Ben sana hiç öyle kaba şeyler dedim mi aşk olsun.Size everest tadında yeni anketle geleceğim veee kadınlar kulübü(kk)
Umarım oyunu masaldan yana kullanır da ikna etmesi zor olmazKazen'in bundan haberi var mı
Etiket yapacağım korkuyorumUmarım oyunu masaldan yana kullanır da ikna etmesi zor olmaz
Abla kapaliymis ya dünden beri sağır sultan duydu patronun konudan haberi yokEtiket yapacağım korkuyorum
Merak etme Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı bunu da yazar kendisineAbla kapaliymis ya dünden beri sağır sultan duydu patronun konudan haberi yok
Sen bizi siteden kovdurmak mi istiyorsun kizim sus artık susMerak etme Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı bunu da yazar kendisine
Bana açıkAbla kapaliymis ya dünden beri sağır sultan duydu patronun konudan haberi yok
Umarım görmez yaMerak etme Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı bunu da yazar kendisine
Ne yaptım şimdi yaSen bizi siteden kovdurmak mi istiyorsun kizim sus artık sus
O zaman mavi mucize buradayken patronu çağırma abla ben bunu göze alamamBana açık
Bence hiç çağırmayalımO zaman mavi mucize buradayken patronu çağırma abla ben bunu göze alamam
Ben gidiyorum Rainyy cim konu açmış. Başlığında sevgililik yazıyor ama mevzu gene sevgilisizlik.O zaman mavi mucize buradayken patronu çağırma abla ben bunu göze alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?