- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.953
- 598
Abla durum vahim ya ahqgsgsjsgs maşa aklımın ucundan geçmedi, üstelik her okuduğumda masal ne alaka yav diyordum hsgsjsCemoos ‘la Hemsirecik ’i de hiç iyi görmüyorum, Cemoos açmış, hemsirecik ‘in sebebi ne onu da öğrenirsem toplu tedavi isteyeceğim
YoooCemoos ve Hemsirecik yenildiniz arkadaşlar kabul edin @Mune de maşalı olarak okumuş nickiniz derhal cemoos 1 olmak üzere:
Masa1 masa2 olarak DEĞİŞTİRİLMELİ.
Ahsjdk
Görevi devral azıcık dinleneyimBu fark kapanır cemoos üzülme askom 5 kişiyle seçim kazanamazlar
Masal diyecek üyeleri bulmamız lazımBu fark kapanır cemoos üzülme askom 5 kişiyle seçim kazanamazlar
Dugundeyim ben suvan burdan bir kac kişiye üyelik aldirayim durGörevi devral azıcık dinleneyim
İlk anket olunca acemiliğime denk geldi idare etOy verenleri niye göremiyorum ya engellicem bazılarını hsgsjsbs
Bu topik herkese ulaşmamış ya ondan suan böyleMasal diyecek üyeleri bulmamız lazım
Mune hile yapıyor bildirim yollamıyorBu topik herkese ulaşmamış ya ondan suan böyle
Yanlı seçim kabul etmiyemMune hile yapıyor bildirim yollamıyor
Azıcık öne geçelim anketi kapatıp topigi kilitleticem ama mune konuyu kapatmazsa başka bı çözüm bulmamız lazımYanlı seçim kabul etmiyem
Dur dur geçeriz biz şimdiAzıcık öne geçelim anketi kapatıp topigi kilitleticem ama mune konuyu kapatmazsa başka bı çözüm bulmamız lazım
Hadi takıni tak eve geç yorgunluktan ölücem artıkDur dur geçeriz biz şimdi
Kullandim ve bu konu şaka mı diye düşünüyorum neden açıldı bu konu açıklar mısın pliz
Umarim oyunu doğru tarafa vermissindirKullandim ve bu konu şaka mı diye düşünüyorum neden açıldı bu konu açıklar mısın pliz
Doru tarafi bilmiyorum ama maşalı saç diye okuyorum benUmarim oyunu doğru tarafa vermissindir
Bu konunun sebebi hemşirenin profilde duruyor ve ne yazikki ciddi bir konu
Keşke seni cagirmasaydimDoru tarafi bilmiyorum ama maşalı saç diye okuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?