Abla bu anketi ben baştan ayarlayamamisim onu duzelte bilir miyizAllahııım kurban olduğum Ya Rabbim, kocalar, nişanlılar, sevgililer, aileler, çoluk çocuğumuz bu topiği görmesin yoksa bize değişik gözle bakacaklar
Koca koca kadınlar bir maşanın arkasına takıldık gidiyoruz sen sonumuzu hayreyle
Biri artemisi alsın burdan litfennnnMaşa ve masal olarak anlayan arkadaşlar varmış. Bense masa olarak algılamıştım bir önceki mesajımda yazdığım gibi. Masa diyenler beri gelsin.
Hepiniz delirmişsiniz aşkım.Verdiğim muhteşem boşa gitti
Seni yerim de kalmazsın heee
Bihterin saci adında destansi aşkı varmış onun için bihterin masali saci nicki zannediyormusAnlamadı ben
Gel buraya sen de artık içimizden biriisn gidemezsin geceden beri hayatım kaydı bunun yüzündenHepiniz delirmişsiniz aşkım.
İkna olmadım,Bihter ve maşalı saç ayrılmaz ikilidirBihterin saci adında destanı aşkı varmış onun için bihterin masali saci nicki zannediyormus
Masal aşkom
Masal aşkom
Kocamda beni akıllı sanıyordurAllahııım kurban olduğum Ya Rabbim, kocalar, nişanlılar, sevgililer, aileler, çoluk çocuğumuz bu topiği görmesin yoksa bize değişik gözle bakacaklar
Koca koca kadınlar bir maşanın arkasına takıldık gidiyoruz sen sonumuzu hayreyle
Kıvırcıklar ne anlar maşalı saçtan. Doğal yıka çık saça sahip insanım ben.Allahııım kurban olduğum Ya Rabbim, kocalar, nişanlılar, sevgililer, aileler, çoluk çocuğumuz bu topiği görmesin yoksa bize değişik gözle bakacaklar
Peki aşkomMasal aşkom
Sende mi BrütüsMasal aşkom
AşkomYalnız bırakmadım seni aşkom
Maşalı saçı işteKızlar hepinizden ankete katılım bekliyorum lütfen
bu konu şuan kadınlar kulübünde trend konular arasında.
isteyenler hemşirecik nick'li arkadaşımızın profilinden konuya daha çok hakim olabilir.
Bihterin masali saci nickli arkadaşımızın nickini görünce ne anlıyoruz.
Bihterin masalı mı ?
Bihterin maşalı mı ?
ayrıca başka yanlış anladığımız nickler de varsa bakabiliriz
lütfen adaletli bir anket olsun herkes özgür hür iradesini kullansın
Kimse almasın şimdi "alsın"ı da farklı anlarlar maazallah. Kendim yürüyerek giderim.Biri artemisi alsın burdan litfennnn
Onun fikri artık önemli değilNick sahibi ne diyor peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?