Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konusu burası mı bilmiyorum ama,saçlarıma maşayı tam beceremiyorum..zaten çok da yıprandı..bigudi alacağım ama süngerli olan mı,plastik mi,sosis mi.. nasıl dalgalar yaratıyorlar bilemedim,sizce hangisini almalıyımzemuszemus
yoo benimki gayet kolay süngere sarıyorum sonra kapatma kilidi onu kapatıyorum ve ıslakken sarıyorum sünger suyu emiyor ve daha çabuk şekillenmesini saglıyor
bende sünger kullanıyorum çok memnunum,maşa saçımı yıpratmıştı.ben iri dalgalar sevdiğim için kalın olanından aldım ama incesi de var kesinlikle çok işe yarıyor sositososito
cnm maşayla yapmaya elin alışır bisüre ugraşş sonra kolay olur:)
inan bugidi daha zor ve kıvırcıgı çok kötü oluyorrr ben begenmiyorum valla bide gece rahat uyuyamıyosun kafanda bisüür bşy varken:)
Bende süngerli bigudileri kullanıyorum, saçım nemliyken ya da kuruyken farketmez sarıyorum,1 gün öncesinden de yapınca gayet güzel oluyor, yatarken de bir sıkıntı yaşamıyorum, alıştım herhalde...
hmm teşekkür ederim,çok rahatsız etmiyo demek ki,ee güzellik uğruna katlanmalı bigün deneyyeim bakalım alayımda...sardıktan sonra ışığı hemen kapamalı ki eşim görmesin o hallerde
zaten kesin dalga geçer bumudur yaaa diyip kaydirigubbakcemile3
saçınız çok uzun değilse köklere kadar sarıp yatmayın çok kötü oluyor..koyun yünü gibi..akannehir gerçi benim uzun saçlarda da aynı sonucu veriyor ya da ben beceremiyorum..:sm_confused:
bende denemk istiyorum ama zor geliyor tek tek sarması. maşada zor geliyor zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben sadece yapanları beğenmeye devam edeyim en iyisi