Az müsade, sonra yine buralarda olurum.
o kadar yorum arasından fırçayı bana attı ya la
okudum şimdi olan sana oldu derken gri olursam bana da yazıno kadar yorum arasından fırçayı bana attı ya la
sen napıyonn ha just ateşlere attın bizi..mune abla ban yok dimi ya hep bunların suçu tutturdular bi hamilesin diye
geyik de geyik
ben de kıyamadım arkadaşlarım diye kibleyemedim
kim fırçaladı mune mi
ışığı gördünmü 4justice?mune alıntı yaptı diye bildirim gelince aha dedim zıçtık
mune alıntı yaptı diye bildirim gelince aha dedim zıçtık
ışığı gördünmü 4justice?
benden hiç alıntı yapmıyor ama çok kib lendiğimi de düşünmüyor değilim..benden iki kere alıntı yaptı iki konuda da mıçtık dedim korkuyom
aynenn,benim yüzümden harcanıcan.
hep sizin yüzünüzden nerden yazdım o yorumu
mune abla seni çok seviyorum gel öpcem...Bu sefer ceza vermiyorum ama sizi etrafta geyik yaparken, polemiğe girerken, tartışırken görmeyeyim, KK zindanının en derin kısmına atar, üstünüze kapıyı kilitler, anahtarı da yutarım
Just,
hiiiiiiiç masumum abla moduna girmeAdlarınızı aklıma yazdım şimdi dağılın
benden iki kere alıntı yaptı iki konuda da mıçtık dedim korkuyom
benden hiç alıntı yapmıyor ama çok kib lendiğimi de düşünmüyor değilim..
ama bak geyik başlığı açtık gelişme var bizde..Bu sefer ceza vermiyorum ama sizi etrafta geyik yaparken, polemiğe girerken, tartışırken görmeyeyim, KK zindanının en derin kısmına atar, üstünüze kapıyı kilitler, anahtarı da yutarım
Just,
mune abla seni çok seviyorum gel öpcem...
eşhedü enlaaaaaaaaaBu sefer ceza vermiyorum ama sizi etrafta geyik yaparken, polemiğe girerken, tartışırken görmeyeyim, KK zindanının en derin kısmına atar, üstünüze kapıyı kilitler, anahtarı da yutarım
Just,