- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
aynen onlar izleniyor zaten..ben bu aralar leverage e takığım dediğim gibi..
vayy bol ekşınlı bişiye benziyorr izlenir bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen onlar izleniyor zaten..ben bu aralar leverage e takığım dediğim gibi..
dolandırıcı çetesi,acayip keyifli,ekşın eğlence,40 dakika sürüyor her bölüm 5sezonu var,pretty little liersdan iyidir.vayy bol ekşınlı bişiye benziyorr izlenir bu
orda ben varım mesajları beğenirsennn,kib bye:s:sbdvdeki şu çarşaf adetini okucam ya baya olaylı konuya benziyo o du bakayım
orda ben varım mesajları beğenirsennn,kib bye:s:s
evinden aldırırım seni just..aklıma yatarsa beğenirim sen gösteriş mi yapysn :sss
sni enişteme söylcem eniştm polis bnm karate şeysi :s
mesajlarımı beğenmemek mümkün mü hepsi deha ürünü.aklıma yatarsa beğenirim sen gösteriş mi yapysn :sss
sni enişteme söylcem eniştm polis bnm karate şeysi :s
mesajlarımı beğenmemek mümkün mü hepsi deha ürünü.
aklıma geldiği an aynen şöyle oldum..japonya bayrağı özellikle
aklıma geldiği an aynen şöyle oldum..
tühh kapanmasa daha ne espriler yapılırdı o konuda
banlamak ne kelime hapiste uzun kalacaz gibi don para cigara getirsin biri bizemune geldi sizce banlar mı ya
valla açıksözlüyüm diye ban yiyeceksem suçumu kabullenir çekerim ama orda millet alttan alttan iğneliyor cevap vermezsem gece uyuyamam ben..banlamak ne kelime hapiste uzun kalacaz gibi don para cigara getirsin biri bize
hakkımız ananın ak sütü gibi helal olsun sağlıcakla kal arada yaz bize iki satır.arkadaşlar hepinizi çok seviyorum ilk yolcu ben olucam sanırım..