sevıyon mu kız
ben evlendıkten berı bir çirkin bir guzel bir çirkin bir guzel artık ıdare edıyoruz
alexander soyadiniyazamadgim diyorum canim diyorum ^^
skarsgard..benim de canım vallaaa..alexander soyadiniyazamadgim diyorum canim diyorum ^^
çokk.sevıyon mu kız
koştum koştum benden kaçmaz.cem yılmaz konusu çok iyiydi bu arada
adam bu konuyuu açalı ne kadar oldu duymayanlar var duyuralım dedikcem yılmaz konusu çok iyiydi bu arada
Allah bir ekranda kocatsın anca ekrandagörebılyon hanı yoksa uzak mesafe olmuyor demi :)skarsgard..benim de canım vallaaa..
çokk.
hayır öyle sevmiyorum kişiliğini,başarısını,karakterini vs seviyorum evli iki ikizleri var adamın,mesela bugün 3civarında maçı var,izlemek için sabahlıcam.Allah bir ekranda kocatsın anca ekrandagörebılyon hanı yoksa uzak mesafe olmuyor demi :)
kızın tekı 4 te atılan mesajdan konu acınca aklıma geldı yazık barı paylasayım bunun gıbı cok var dedım her turlu konu acıyolar ben kac yıllık evlıyım bukadar derdım olmadı sevgılılık zor iş birde bekarlık sultanlık dıyorlar kım demıskoştum koştum benden kaçmaz.
sen fanatiksin ozamn diyelim :)hayır öyle sevmiyorum kişiliğini,başarısını,karakterini vs seviyorum evli iki ikizleri var adamın,mesela bugün 3civarında maçı var,izlemek için sabahlıcam.
bende benım konudan sonra baktım 1 konuya sonra buraya zıpladım geldım ama bırazdan gidicem kocacık a ayıp olur sonraneyse benim icin o eric northman zatnmirajoy senin cem yilmazli konudan buralara kadar geldim bende
aynen ocakta da filmi çıkıyorrr.neyse benim icin o eric northman zatnmirajoy senin cem yilmazli konudan buralara kadar geldim bende
evet.sen fanatiksin ozamn diyelim :)
bende benım konudan sonra baktım 1 konuya sonra buraya zıpladım geldım ama bırazdan gidicem kocacık a ayıp olur sonra
inşallah izlemek nasip olur ölmez sağ kalırsak gülmekten ölmek terımını orda uygularızaynen ocakta da filmi çıkıyorrr.
alexander için demiiştim.inşallah izlemek nasip olur ölmez sağ kalırsak gülmekten ölmek terımını orda uygularız
he o konuda baslık attım yazan olduhamilemisin sen kııısssöneri yapacaktım da yiyip içmeme konuna bilemedim ki hiç hamile kalmadım
ıhı ıhı pardon tanımıyorum kendılerını sanırımalexander için demiiştim.