Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bildiğiniz üzre kaynım evleniyor ve ben ne kaynımla nede evlenecek olan şahısla konuşmuyorum. düğünede gitmicem zaten.
yeni gelin kaynbanamın evine gelecek beraber yaşayacaklar.
şimdi kaynanam hep diyorki herkese oğlum evlensin ben daha çok carrielerde duracam. eve anca yatmaya giderim. evdeki gelin belki benden rahatsız olur belki kocasıyla baş başa oturmak ister belki evde çıplak gezmek ister
tamam gelsin ben gelmesin demiyorum ama sırf o uyuzu rahat ettirmek istediği için sinirleniyorum.
sölediği insanlar diyorki olsun birini rahat ettiricem derken diğerini rahatsız edeceksin, oda diyorki yok yok carrie alışık çünkü şu anda mesela şu anda annem bizde, yurtdışındaki evini satılığa çıkardı o satılana kadar bizde kalıyor. kaynanamda diyorki anneside orda bende dururum ne olacak. bi arkadaşıda dediki 1 iken ikimi olacaksınız, bari sen evinde otur.
ama ıh ıh gidecem onlarda oturacam diyor

kaynanayla kavga et,kendine küstür,kesin çözüm..

Vahh sen eskidin tabi artik ciplak gezmek istemezsin.allah sabir versinnnn

ama sende normalmi bu durum. annem mecburiyetten bizde. kendiside evi var ama sırf o uyuz gelini rahat edecek kocasıyla vakit geçiricek diye ben hem annemle hem kaynanamla günde 24 saat oturacam

Carrie sen de olduk olmadık yerde soyunmaya başla birden, gelinim ben kendi evimde çıplak gezemeyecek miyim de.
Hatta annen de soyunsun, kızımın evinde çıplak gezemeyecek miyim ayol desin. Kayınvalideyi de soyunmaya teşvik etmeye çalışın
Manyak bu derler, bir daha kapından geçmezler

He vallahi ya gecenlerde bende actim bin pisman oldum bosanan benim birbirini yiyen insanlar.neyse burasi sigidigim liman burdada bunlair konusmayalimmm.o zamaaan herkese benden cayy!

Eyvallah bacım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…