- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
ust ismini açıkla öle git küserimOh ohh sohbetiniz bol olsun hanimlar kiskandim valla ya : (
Iki gunum kaldi bekleyin donusum muhtesem olucak opuyorum hepinizi : )
ben de öyleydim neyseki geçti..Kirmizi oldum
Acilen geri beyazlamam lazim
kızım ülkede kaç tane s..... var ya...sağol allah razı olsun her mesajınızda yazın ki herkes duysun ya da daha iyi fikrim var imzanıza yazın duymayan kalmaz...
Ayyy cok sevinirim tanisalim,kaynasalim.zayifladim kiz 9 kilo verdim ama ruhum siskoooBen siskoanne ile tanismayi cok istiyorum ya cok tatli bi nickin var siskoanne ^^
4just çok cool.tahminim meryem.
Cok marjinal hakkaten.4just çok cool.tahminim meryem.
aslındamelis tipi var ama ismim sıradan değil demiştin.meryemi mi yakıştırdın puuuuuuuuu
foto yükledim bakıverin gacılar ona göre isim önerileri alalım pleaseee googlede aratanı gibertirim
foto yükledim bakıverin gacılar ona göre isim önerileri alalım pleaseee googlede aratanı gibertirim
aslındamelis tipi var ama ismim sıradan değil demiştin.
ıma pc kiltlendi ya....ne güzellik beeee.....şimdi buna gel de cevriye huriye de....foto yükledim bakıverin gacılar ona göre isim önerileri alalım pleaseee googlede aratanı gibertirim
dinime kitab
ıma pc kiltlendi ya....ne güzellik beeee.....şimdi buna gel de cevriye huriye de....
sana tiki ismi olur kızım beren ceren dilan milan helin pelin
resme baktım pc kafayı yedi ciddensen napoooon bacım
aynen yavaşladı.resme baktım pc kafayı yedi cidden
ismini sölese demekki cihazlar alev alacakaynen yavaşladı.
ne fransızı nere gidiyon gııııBen fransiz tabi.gidelim gaffuuurrr!
Sizi cok sevdim yanaklarinizi sıkarım minciririm.