- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
o kız çıkıyomuşsun bir de....
yok eşşeğiinnnnnnnnnnnn kulağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kız çıkıyomuşsun bir de....
ahaha senin adın ne.
Aynen kopyaliyorumaa ben kaçırmışım o msjı süledin miiiiiiiii birrrrrr daha söyleeeeee
10.000 ilçe nufusunu hesap edersek benim ismimi ilçeden birinin görme oranı kaç sence?
benim matematik zayıfta
demin erkektin haline şükret..
yok eşşeğiinnnnnnnnnnnn kulağı
Aynen kopyaliyorum
Konuya alakasiz dalan,araya kaynak yapan,olur olmaz ustune alinan forum kisisi olarak ben hemen soylemezsem olmazz.bana bundan sonra kisaca ezgi diyebilirsinizzz
Usenmem bulur doverimo kız çıkıyomuşsun bir de....
sen sehersin dimi şimdi kafam karıştı.10.000 ilçe nufusunu hesap edersek benim ismimi ilçeden birinin görme oranı kaç sence?
benim matematik zayıfta
ismin ne bende açıkladım biz ezik miyik gııııHatlarmi karisti bacim ben hic ikiletmedim hemen soyledim vallahi sinifa yeni katilmis ogrenci ezikligiyleeee
ezgi,mine çok uyumluyuz kahretsin..Aynen kopyaliyorum
Konuya alakasiz dalan,araya kaynak yapan,olur olmaz ustune alinan forum kisisi olarak ben hemen soylemezsem olmazz.bana bundan sonra kisaca ezgi diyebilirsinizzz
Seni opecem sosmii?sıffır sıffır sıffır
gez gez,..Oh ohh sohbetiniz bol olsun hanimlar kiskandim valla ya : (
Iki gunum kaldi bekleyin donusum muhtesem olucak opuyorum hepinizi : )
sağol allah razı olsun her mesajınızda yazın ki herkes duysun ya da daha iyi fikrim var imzanıza yazın duymayan kalmaz...sen sehersin dimi şimdi kafam karıştı.
Mineyi bine diye yorumlayinca korkuyorum ezgi demeye:))))ismin ne bende açıkladım biz ezik miyik gıııı
İsimlerimiz sekil onumuzden cekill!!ezgi,mine çok uyumluyuz kahretsin..
kız kafamın içine ettiniz ezgi breaking deeel miydiuuu ezgi güzellll şehir nereydi hemşo