ya herkes bi ismini söylesin 4just misshavisham yazcam diye yoruluyorum ben,fake isim olarak mahmut falan da diyebilirsiniz..esra (temsili)
ya herkes bi ismini söylesin 4just misshavisham yazcam diye yoruluyorum ben,fake isim olarak mahmut falan da diyebilirsiniz..
Yok çiğköfte konusuna erkekmisin yazan arkadaşa dedim..Sana dermiym hiç.
Zuccaciye gibi bisey cikicak diye korkuyorum suanben ismimi söylesem varya yer yerinden oynar
ayrıca oyun bölümde isim tahmin etme topiğine yazdım ismim tahmin edene çeyrek altın hediye ediyorum
kakılmış?ben ismimi söylesem varya yer yerinden oynar
ayrıca oyun bölümde isim tahmin etme topiğine yazdım ismim tahmin edene çeyrek altın hediye ediyorum
Zuccaciye gibi bisey cikicak diye korkuyorum suan
kakılmış?
bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..yok artııııık biz de abarttık ama kekini kabarttık
bu laf bdvye iyi gider yazdım bi kenara
bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..
Ahandaaaaaa hahahahahahah ciddimi bu?seslenebiliyomusun?dertlesebiliyomusun?bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..
bana hiçbir şey tuhaf gelemez arkadaşımın ismi şu: Paçoz..
soyadını söylesem yıkılırsın burada ama özel hayata saygı..ahihohohhiigifisifsdisgzgdfgcfgcg
Özür dileyerek şunu şuraya bırakayım..Bende hangi ismin tipi var sizce bilen varsa söylemesin..
evet ya ben aço,paço falan diyorum..
kısaltıyorum.Ahandaaaaaa hahahahahahah ciddimi bu?seslenebiliyomusun?dertlesebiliyomusun?
2yaş fazlam var benim ayçadan..ayça tipi var dedim ben msjı begendi ya la. ayça yani bildigimiz ayça. ayça_22 oturum açtı
soyadını söylesem yıkılırsın burada ama özel hayata saygı..
Enişteme selamlar, hürmetlerevet ya ben aço,paço falan diyorum..bu arada misshavisham tekrar söyleyeyim sevgilim nickini çok beğendi..
kısaltıyorum.