bu kone ne arkadaşlar cinsel falan..
kimler kız,norveçliler mi? Onlar yokluktan buz kaplı suya giriyorlar..Onlar da dere kenarinda gunesleniyor ilginc bilgi 2
ne biliiiiim şimdi kanlı canlı dedim diye kesip kanlı kanlı fotosunu koyarsın uyarıyım dedim....
hee bi ciddi ciddi girdi,ortamı bozdu.erkekmisin dedi ya bana biri çiğköfte konusunda o mevzu
ben de seni yerim..Yerim siziiiii!!!renk geldi be yuzumeee deli deliyi nesinden tanirdir oyle bisey vardi,yok baskamiydi.neyse ney bosanik bosanik bi iyi geldinizkiii.
Sahip cikalim dideydee gomsumuz oluyo bizim kihkihkihkihhhi vidyo yuklemeye beceremedigimden sozlu halde sizden bana armagan ediyorummm!
Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis canimYerim siziiiii!!!renk geldi be yuzumeee deli deliyi nesinden tanirdir oyle bisey vardi,yok baskamiydi.neyse ney bosanik bosanik bi iyi geldinizkiii.
Sahip cikalim dideydee gomsumuz oluyo bizim kihkihkihkihhhi vidyo yuklemeye beceremedigimden sozlu halde sizden bana armagan ediyorummm!
Yerim siziiiii!!!renk geldi be yuzumeee deli deliyi nesinden tanirdir oyle bisey vardi,yok baskamiydi.neyse ney bosanik bosanik bi iyi geldinizkiii.
4just erkek olduğunu söylüyo da bende kanıt istedimbu kone ne arkadaşlar cinsel falan..
hee bi ciddi ciddi girdi,ortamı bozdu.
ben de seni yerim..
He caki gibi oluyorlar sonrakimler kız,norveçliler mi? Onlar yokluktan buz kaplı suya giriyorlar..
erkekse gay mi bir de ,taşlanırsın burda 4just..4just erkek olduğunu söylüyo da bende kanıt istedim
ortamı bozanın ayarını bozarızhemen +18e geçiş yaptık esrayla anladıgı dilden
sen norveçli fikrine alıştım sanırım..He caki gibi oluyorlar sonra
yok vazgeçtim beni kan tutuyo....aslında daha inandırıcı olabilir bunu bi düşünim
Sopa mopa kanli canli aman diyeyim a dostlar!Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis canim
bana mı dedin bunu gidiyom aha topicin geniş olsunhee bi ciddi ciddi girdi,ortamı bozdu.
Seviye eksilerde napıyonuz siz..
kız kaçtı valla..ingiliizzzzzzzzz nereye gettin gıııııııııızz
Yok çiğköfte konusuna erkekmisin yazan arkadaşa dedim..bana mı dedin bunu gidiyom aha topicin geniş olsun
bi insanın duygusuyla bu kadr oynanmazki....