Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin barışma durumu yok mu ya sorcam soramıyom da
Vecihi? aklıma gelen barları yazıyorum.jacksons olabilir ya ay hatırlayamıyorum çok sarhoştum la ahaha
Yat yaw bosverrya iyi de ayağa kalkamıyorum kalkmak da istemiyorum
Kaçıncı sayfalarda konuştunuz üşenmiycem bakacambugün çok net konuştu bitti dedi
Kız sus sen iki espri yap da neşemizi bulakBaşım çatlıyo bayıldım bayıılıcam az kaldı
Ya ohooooo.hissettigin en sacma hic bu bence.asik oldun sevdin evlendin ne biliceksin boyle olucagini.sadece seni seven biriyle yapamazdin dokunamazdin sevisemezdin.en ufak bisey hissetsen 4 sene beklemezdin.yasanan yasandi ve bitti gecti arkada kaldi.neden haksızlık olsun
ben bunla olmayabilirdim
ailemi dinleyebilirdim
şimdi yurtdışında olurdum
biliyo musun beni seven bi adam vardı 4 yıl bekledi beni en son ben evlenince ben seni görmeye dayanamıyorum just dedi tayin istedi çekti gitti adam benle aynı şehirde olmayı bile kaldıramadı. 4 sene koştu 4 !!
ben niye bunla evlenmedim
Kaçıncı sayfalarda konuştunuz üşenmiycem bakacam
Ya ohooooo.hissettigin en sacma hic bu bence.asik oldun sevdin evlendin ne biliceksin boyle olucagini.sadece seni seven biriyle yapamazdin dokunamazdin sevisemezdin.en ufak bisey hissetsen 4 sene beklemezdin.yasanan yasandi ve bitti gecti arkada kaldi.
öyle ayrıntı yok lily biz zaten küs barış modundaydık 1.5 senedir..
2 haftadır da doğru düzgün konuşmuyoruz uzatmaları oynuyoduk bugün noktayı koydu
Kız sus sen iki espri yap da neşemizi bulak
varmısınız hatunlar bugün sabahlıyalım ? (ben yokum)
O zaman en iyisi olmuş küs barış nereye kadar sürekli acı çekeceğine bir kere çeköyle ayrıntı yok lily biz zaten küs barış modundaydık 1.5 senedir..
2 haftadır da doğru düzgün konuşmuyoruz uzatmaları oynuyoduk bugün noktayı koydu
ben uyuyamam ki zaten.
efkar gecesikonusmalara fransız olarak giris yapmak zorunda kaldim