- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Kendine haksizlik ediyosun gercekten haksizlik ediyosun cok haksizlik ediyosunben çöktüm ya bitmişim boşa çabalıyorum yüzeye çıkıcam diye gerçekten dipteyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine haksizlik ediyosun gercekten haksizlik ediyosun cok haksizlik ediyosunben çöktüm ya bitmişim boşa çabalıyorum yüzeye çıkıcam diye gerçekten dipteyim.
yaaa içki içme
aha buldum dediğin bar kesin hangover.ciğerlerim sigara çekti len
Hizmette sinir tanimiyor arkadasssValla ya burunlarını da ben silcem yakında iyice tontiş olduk
Kendine haksizlik ediyosun gercekten haksizlik ediyosun cok haksizlik ediyosun
İtinayla sümkürtülürHizmette sinir tanimiyor arkadasss
Keşkelerin ne faydası var daha genceciksin yaa sanki hayatın bitmiş gibi konuşuyorsunneden haksızlık olsun
ben bunla olmayabilirdim
ailemi dinleyebilirdim
şimdi yurtdışında olurdum
biliyo musun beni seven bi adam vardı 4 yıl bekledi beni en son ben evlenince ben seni görmeye dayanamıyorum just dedi tayin istedi çekti gitti adam benle aynı şehirde olmayı bile kaldıramadı. 4 sene koştu 4 !!
ben niye bunla evlenmedim
Tam justlik aksamdan kalmaaha buldum dediğin bar kesin hangover.
aha buldum dediğin bar kesin hangover.
aynenn
Tam justlik aksamdan kalma
sizin barışma durumu yok mu ya sorcam soramıyom dageberiyorum laaaaaaannnnnnnnnnn
çok koyuyo be valla öyle ergen aşk acısı sanmayın öyle böyle değil
maniac?jackson's? radio? trafik? ennte?yok ya o da değil dur ben bulucam
Nasip degilmis yavru, bende ben neden evlenmedim desem ayni hesapneden haksızlık olsun
ben bunla olmayabilirdim
ailemi dinleyebilirdim
şimdi yurtdışında olurdum
biliyo musun beni seven bi adam vardı 4 yıl bekledi beni en son ben evlenince ben seni görmeye dayanamıyorum just dedi tayin istedi çekti gitti adam benle aynı şehirde olmayı bile kaldıramadı. 4 sene koştu 4 !!
ben niye bunla evlenmedim
maniac?jackson's? radio? trafik? ennte?
Yapistirrrr hahahahahaİtinayla sümkürtülür