Başın sıkışırsa ara
doğum kontrol hapının hesabını soruyo be
Mesken taraflarıNersi ?
Sende nerdesin ?
Evine baskın yapayım
İste sapığın olayımBaşın sıkışırsa ara
Ya hayir niye bozuyosunki sen psikolojini delimidir nedir?gencsin guzelsin meslegin elinde cocugun yok sevisgensin daha olsun psikologsun ama psikolojin bozuk olsun o kadarya bana depresif şarkı atın
Beni de alıınSiskooanne bacım ben döndükten sonra, görüşelim seninle. Nasıl olsa işsiz olacağım ilk döndüğümde, bir iş bulana kadar vaktim bol
Mesken taraflarıSen ?
İste sapığın olayım
Hahahaha bu topiğin sapığı benimm hooppMesken taraflarıSen ?
İste sapığın olayım
neden looben izmirde değilim ki
SevişgenYa hayir niye bozuyosunki sen psikolojini delimidir nedir?gencsin guzelsin meslegin elinde cocugun yok sevisgensin daha olsun psikologsun ama psikolojin bozuk olsun o kadar
yaa geyiğe karışmaz mune ablacımm.yorum da yapamıyorum mune bu sefer direk g.tüme pamuk sokcak
Hahahaha bu topiğin sapığı benimm hoopp
Ya hayir niye bozuyosunki sen psikolojini delimidir nedir?gencsin guzelsin meslegin elinde cocugun yok sevisgensin daha olsun psikologsun ama psikolojin bozuk olsun o kadar
yaa geyiğe karışmaz mune ablacımm.
Her türlü meşrubat servisini yaparım dün burda bol keseden çay dağıttımOlur vallahi, mis gibi olur
neden loo
94 numaralı otobüse binince geçiyorum oralardan hep bi gün durakta bekle el salla banaTeleferik :)
amaan zırt,ben sana kaslı birini bulayım da görya boşanıcan da kalp acısı geçicek de birini sevicen de öyle
Ben varim beybi beybiSiskooanne bacım ben döndükten sonra, görüşelim seninle. Nasıl olsa işsiz olacağım ilk döndüğümde, bir iş bulana kadar vaktim bol
ne zaman gelcenn,evde kocan varsa gidip öldürem mi?dedim ya anamların yanındayım diye onlar emekli olunca taşındı