- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
94 numaralı otobüse binince geçiyorum oralardan hep bi gün durakta bekle el salla bana
Tamam zaten onun durağıyşa 5 dk fark var evimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
94 numaralı otobüse binince geçiyorum oralardan hep bi gün durakta bekle el salla bana
amaan zırt,ben sana kaslı birini bulayım da gör
Gazoz içer misin yavrumfrknda msn bilmorm ama şuan rsmn bna yavşıosun.s.s.s..s.s
sen de ingilizce olsa ohooooo,başından aşağı sarışın kaslı yağdırıcam senin.sende bana bulcan justa bulcan esra erol oldun başımıza
Hoş geldin minnak kelebekben geyiğe geldim , beni de alınnnnnn
Ya allah askina ilk kezmi sevdik ilk kezmi sevistik ya?napalim olelimmi?tamam evlilik guzel seviyoruz kocalar guzelde kiymet bilmiyolar anacim.ben goruyorum sumuk gibi kadinlarin gordugu muameleyi fazlamiz var eksigimiz yok birak gozunu seveyim ya.kicinin killari agarmis adam hala kendi pesinde kosturuyo birakya boşanıcan da kalp acısı geçicek de birini sevicen de öyle
amaan zırt,ben sana kaslı birini bulayım da gör
Gece bu saatler olunca başlıyorumBaşladı yine :O
Ya allah askina ilk kezmi sevdik ilk kezmi sevistik ya?napalim olelimmi?tamam evlilik guzel seviyoruz kocalar guzelde kiymet bilmiyolar anacim.ben goruyorum sumuk gibi kadinlarin gordugu muameleyi fazlamiz var eksigimiz yok birak gozunu seveyim ya.kicinin killari agarmis adam hala kendi pesinde kosturuyo birak
hoşbulduuukk lilyenn :)Hoş geldin minnak kelebek
Tipe bak ya kepçükBB temsiliii yapıştır gelsin
Gazoz içer misin yavrum
sen de ingilizce olsa ohooooo,başından aşağı sarışın kaslı yağdırıcam senin.
Ne içersinhoşbulduuukk lilyenn :)
italyanlar çok seviişgen bak,şanslısın.zaten darılma ama sen o adamla nası evlendin ya,17 yaş fark borumu bubenim ingilizce çok iyidir vala bak italyancam da var
yok o da burda onun anası da burda onun yanında
AnlaştıkTamam zaten onun durağıyşa 5 dk fark var evimle