- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Hemen kas goz oynuyo dimi verdi diyince.nomissiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen kas goz oynuyo dimi verdi diyince.nomissiz
sana olan hislerimi biliyosunHemen kas goz oynuyo dimi verdi diyince.nomissiz
Aynen öyle günlerdir mesele havada kaldıBunu bari buraya yazayimda icimde kalmasin.ben break fake dedigimde delillerimle gittigimde de kazenden ayni tepkiyi gordum.sadece gazete haberi paylasiyo bunlari ben yasadim dememiski dedi galiba ergen vakasi dedi bana.kendi isimi kendim gordum.o yuzden bu konudan umudum yoktu.bekledigimde cikti
neler olmuş böyle yaaa
aynen ben de. şu ikinci üyelik olduğu söylenen üyenin konusunu okuduktan sonra burayı buldum gözlerim ağrımaya başladı okumaktanortalik beya bir karismis :) bende merakimdan 1 saatir konuyu okuyorum. Merak kötü birsey ya
aynen ben de. şu ikinci üyelik olduğu söylenen üyenin konusunu okuduktan sonra burayı buldum gözlerim ağrımaya başladı okumaktan
Bunu bari buraya yazayimda icimde kalmasin.ben break fake dedigimde delillerimle gittigimde de kazenden ayni tepkiyi gordum.sadece gazete haberi paylasiyo bunlari ben yasadim dememiski dedi galiba ergen vakasi dedi bana.kendi isimi kendim gordum.o yuzden bu konudan umudum yoktu.bekledigimde cikti
Ahah görmedim ya ben bu yorumları
napıyonuz hacılarrrr eskisi gibi mal mal konuşalım ya nerdesiniz yalnız kaldımm
sonundaa justice sahalara dönerrr olleyoooo
smileyleri özlemişimm
ee napalım iş başladı artık eve gelip yeni yemek yaptım
hahah dibine kadar kullan bebişim internet mi aldın?