Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu bari buraya yazayimda icimde kalmasin.ben break fake dedigimde delillerimle gittigimde de kazenden ayni tepkiyi gordum.sadece gazete haberi paylasiyo bunlari ben yasadim dememiski dedi galiba ergen vakasi dedi bana.kendi isimi kendim gordum.o yuzden bu konudan umudum yoktu.bekledigimde cikti

Bunu bari buraya yazayimda icimde kalmasin.ben break fake dedigimde delillerimle gittigimde de kazenden ayni tepkiyi gordum.sadece gazete haberi paylasiyo bunlari ben yasadim dememiski dedi galiba ergen vakasi dedi bana.kendi isimi kendim gordum.o yuzden bu konudan umudum yoktu.bekledigimde cikti
Aynen öyle günlerdir mesele havada kaldı

Helal olsun sana valla :)

Bende BB'den hiç haz etmiyordum..
Sırf onun bizi saf dışı bırakıp Velvette Velvette 'le muhabbet etmesinden rahatsız oluyodum..
Bu topiğe girmememdeki tek neden BB'ydi mesela..
Bana liseli ergen falan derdi deme dedikçe işin suyunu çıkartırdı..
Ve görüyorumki zaten pek kimsede sevmiyomuş..

Just oncelikle sana buyuk gecmis olsun isyeri adresini bile vermissin ex kocan ile olan konulari tum kk biliyor insallah seni rahatsiz etmez sapik falan cikmaz sisko anne senide tebrik ederim guzel ve sabirla calismissin

Şimdi ben aslında birinden daha bb olabilir diye şüpheleniyorum; üslup ve konu içeriği açısından, ama artık bu durumun zifti çıktığı için dillendirmek istemiyorum.
-gerçi buraya yazarak dillendirmiş oldum asdf.-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X