- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
Kaç gramsinBen sıska degilim tombikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gramsinBen sıska degilim tombikim
1.63 e 58 63,5 tum diyet yapiyorum. Hedef 55Kaç gramsin
Bende 1.65 e 58 bende diyetteyim1.63 e 58 63,5 tum diyet yapiyorum. Hedef 55
Badem ye1.63 e 58 63,5 tum diyet yapiyorum. Hedef 55
Spor yapiyorum canim. Aslinda yemekten degil de abur cuburdan ve hormon ilaclarindan kilo aldim ben. Ne de olsa zayifim diye zamanli zamansiz cips kolalar götürünce toto aldi basini gittiBende 1.65 e 58 bende diyetteyim
nasıl verdin tüyo versene pepek
Aaa badem zayiflatiyo mu kizzz? Sen o yuzden mi kilo verdin topicdeBadem ye
Ben yeni öğrendim anca deniycem, sağlam kaynaktan öğrendim zayıflatıyormuşAaa badem zayiflatiyo mu kizzz? Sen o yuzden mi kilo verdin topicde
Vay anasiniii. Kac kilosun simdi caney?Ben yeni öğrendim anca deniycem, sağlam kaynaktan öğrendim zayıflatıyormuş
Tok tutup acıktırmıyormuş falan işte
55 Ama daha vermem lazım bi sürüVay anasiniii. Kac kilosun simdi caney?
Anaaaammmmm   ne ara zayifladin o kadaarrr   hedefin kac? Bende bi 55 olsaydim ufff55 Ama daha vermem lazım bi sürü
Hedef 50 Eski kilom 49 du eşim illa ona dönmemi istiyor, herkes sürekli üstüme geliyor kilo konusunda millet beni böyle görmeye alışık değil ki, vereyimde bende kurtulayım, milletteAnaaaammmmm   ne ara zayifladin o kadaarrr   hedefin kac? Bende bi 55 olsaydim ufff
Ahahahhaha oda iyimisss. Bana da herkes sakin zayiflama cok iyisin diyo hele kocam cok kiziyo ama ben mutlu degilim. Kiyafetlerim dar geliyo. Eskiden güzel olan elbiseler düdük gibi oluyo fitik oluyorumHedef 50 Eski kilom 49 du eşim illa ona dönmemi istiyor, herkes sürekli üstüme geliyor kilo konusunda millet beni böyle görmeye alışık değil ki, vereyimde bende kurtulayım, millette
Sağlık açısından iyi işte, ee görsel olarakta insan kendini iyi hissetmek ister azıcık boğazımızı tutsak sorun kalmayacakdaAhahahhaha oda iyimisss. Bana da herkes sakin zayiflama cok iyisin diyo hele kocam cok kiziyo ama ben mutlu degilim. Kiyafetlerim dar geliyo. Eskiden güzel olan elbiseler düdük gibi oluyo fitik oluyorum
Aynen 38 beden olmak istiyorumSağlık açısından iyi işte, ee görsel olarakta insan kendini iyi hissetmek ister azıcık boğazımızı tutsak sorun kalmayacakda
Ol ol, bademi dene bi bakalımAynen 38 beden olmak istiyorum
Deniycem. Gunde kac tane yiyosun mesela? Ara ogun gibi mi yiyosun nasil oluyoOl ol, bademi dene bi bakalım
Ahahahhaha oda iyimisss. Bana da herkes sakin zayiflama cok iyisin diyo hele kocam cok kiziyo ama ben mutlu degilim. Kiyafetlerim dar geliyo. Eskiden güzel olan elbiseler düdük gibi oluyo fitik oluyorum
Ooo maşallahben 60-61 kilodan 53 kiloya düştüm arkadaşlar. günde iki defa 2 yemek kaşığı yoğurt içine 1er çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve tarçın karıştırıp yemeklerden önce yedim. onun dışında beyaz ekmeği, simit poğaça gibi şeyleri kestim. tam buğday ekmeği, çavdar ekmeği ya da kepek ekmeği yedim. tarçından mı bilmiyorum ama hiç tatlı isteğim kalmadı. olduğunda az bişey yedim. bide acıktığımı hissettikçe beyaz nohut yedim. iş yerimde sürekli elimin altındadır. üstüne su içince ooohhh mis gibi çok tok tutar.
Deniyelim bakalumOl ol, bademi dene bi bakalım