- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.129
Ay saçmalama.kendimi kordonun b.klu sularına atıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay saçmalama.kendimi kordonun b.klu sularına atıyım
Ay saçmalama.
Ben serum yedim sabah dikkat et kendine salgin varmis herkes ayni doluydu hastaneKonuş onu konuşturma benim de acayip midem bulanıyor kus kus öldüm
Onu yap gözumüz şenlensinnno zaman çıplak koşayım
İstanbula dogruuuuuuo zaman çıplak koşayım
Onu yap gözumüz şenlensinnn
Ben serum yedim sabah dikkat et kendine salgin varmis herkes ayni doluydu hastane
Ben de tırıslamıyo değilim gidicem yarın mideni bulandırmak gibi olmasın altı kez kustumBen serum yedim sabah dikkat et kendine salgin varmis herkes ayni doluydu hastane
İstanbula dogruuuuuu
Nereye kacti lo bulusamiyonuzmu?ben işte deri giyinip gelicektim buluşmaya ama kaçtın
ay geçmiş olsun bebeğim kıyamam
O konuyu hatırlatma moralim bozuluyoben işte deri giyinip gelicektim buluşmaya ama kaçtın
ay geçmiş olsun bebeğim kıyamam
Yok bulanmaz bende ilk gun 10a tamamladim ve butun gun iki galeta yarin kase corba icebildim.serumsuz toparlayamadim cok kotuydu.ihmal efme gitBen de tırıslamıyo değilim gidicem yarın mideni bulandırmak gibi olmasın altı kez kustum
Nereye kacti lo bulusamiyonuzmu?
Sagol minnosum
O konuyu hatırlatma moralim bozuluyo
Karmaaaaaaahastasına bişey olmuş bindi uçağa gitti
ne giyceğimi bile hazırlamıştım
Zorunda kaldımhastasına bişey olmuş bindi uçağa gitti
ne giyceğimi bile hazırlamıştım
Totonada bak orasida oyleyse kesin kansersin.mutlaka gel sarilalimBenim de burnumda yara çıkmış ya kaşıyınca bile kanamaya başlıyor baktım korkunç görünüyor damarlı falan
kanser miyim acaba
Nolmuş tombiktoya?Zorunda kaldım
Kelepçe ameliyatı olmustu uyum saglamadi vücutNolmuş tombiktoya?