- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
Neden panik oldun ellerin titreyecek kadar?biseymi oldu bugun?fenalık geldi panik halindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden panik oldun ellerin titreyecek kadar?biseymi oldu bugun?fenalık geldi panik halindeyim
Neden panik oldun ellerin titreyecek kadar?biseymi oldu bugun?
O neyse al onu sana faydasi dokunucaksa.resmen hasta etti seni adi herif ya.bosanicaksin korkma iyi dusun lutfen.olmadı işte sorun da orda boşanmayı düşündüm geldiler böyle
bi meslektaşımdan konsültasyon mu alsam napsam
Panik atak falan olabilirmi sendeolmadı işte sorun da orda boşanmayı düşündüm geldiler böyle
bi meslektaşımdan konsültasyon mu alsam napsam
Baaa geliyyEvet bildirim gelmiyor harbiden. baycıll noçifikeyşanns hez biin keeensıldd.
O neyse al onu sana faydasi dokunucaksa.resmen hasta etti seni adi herif ya.bosanicaksin korkma iyi dusun lutfen.
Panik atak falan olabilirmi sende
Baaa geliyy
Hep stresten oluyor içinde tuta tuta patlıcaksın vücut tepki veriyor doğal olarakyani durumumla ilgili yardım isticem psikologlar aralarında yapar problem yaşadıkları zaman mesleki dayanışma
yok panik atak değil de anksiyetik kriz gibi bişey bu panik atak daha ağır oluyor
Hep stresten oluyor içinde tuta tuta patlıcaksın vücut tepki veriyor doğal olarak
Görüsün nolcakk psikologtan zarar mı gelcekkjustholdpsikologtightst: 37240350 .!.:of evet
aradım kadını şimdi 16 ekimde görüşelim dedi
Görüsün nolcakk psikologtan zarar mı gelcekk
Konuş onu konuşturma benim de acayip midem bulanıyor kus kus öldümdeli hepsi valla gelir mi gelir
Konuş onu konuşturma benim de acayip midem bulanıyor kus kus öldüm
İmkansızzz
Kendi kendini depresyona sokma kuzum sakin ol.OTE="justholdmetight, post: 37240475, member: 459681"]Ya sinir oluyorum ben neden böyle yaptım o neden yapmadı ya saçımı başımı yolmak istiyorum deliricem çıldırıcam artık