Yii benii
Çok tatalıyım dimi
heee
yapma tammsenle polemik yapmak istemiyorum,kaşıma beni bence.Ayrıca konuna adam toplama geyikten.
Aynen o benim iste.ben yarin basliyorum tedaviye ama o asla gelmez.ben artik kendimi bebisi kurtarmanin pesindeyim.eger onun diledigi gibi bi hayat yasamicaksam razi.o da beni bu sekilde yola getirmeye calisiyo ama artik cok yiprandim yapicak hicbiseyim yok.zaten o benim musluman olmadigimi ve aramizda dini nikah kalmadigini dusunuyo.Allah akil fikir versin ne diyim.
tamam.haksızsın ama.yapma tamm
geyikte bile polemik yaptırıyolar ya.hooop sakin
çatlaksın matlaksın ama giderin var kıssss
Bbylen polenige girmesenle polemik yapmak istemiyorum,kaşıma beni bence.Ayrıca konuna adam toplama geyikten.
Sal ipini bosvergeyikte bile polemik yaptırıyolar ya.
polemik işi benden sorulur,çirkefim ben.Bbylen polenige girme
hakkım yok bırseye zaten herkes kendı hakettıgını kendı kazanır kendı kazandıgın daha tatlı gelır hemtamam.haksızsın ama.
Napiyon kiz sen orda catlak seni
ee o zaman neden öyle bir konu açtınhakkım yok bırseye zaten herkes kendı hakettıgını kendı kazanır kendı kazandıgın daha tatlı gelır hem
Butun hirsimi senden alcam simdi findik cek git usuuul usuul.gunes topla benim icinhakkım yok bırseye zaten herkes kendı hakettıgını kendı kazanır kendı kazandıgın daha tatlı gelır hem
hakkım yok bırseye zaten herkes kendı hakettıgını kendı kazanır kendı kazandıgın daha tatlı gelır hem
Aynen bende olaylar olaylariyi olaylara hakimiyet sağlamaya çalışıyorum pür tikkat
Yapistirrrpolemik işi benden sorulur,çirkefim ben.