- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
Tötüm eridi ben böyle iyiyim ama
dötünü kaşıla yawrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tötüm eridi ben böyle iyiyim ama
konuya yönlendiriyo aklınca..mirajoy sinirlern bozulmuş senin çok fazla kafana takıyosun herşeyi her konuyu
E ben kazanayım sen haketmiş ol cicim. Nolcak lafı mı olur.hakkım yok bırseye zaten herkes kendı hakettıgını kendı kazanır kendı kazandıgın daha tatlı gelır hem
Neden cicimBEN KUSTUM SIZLERE HIH
evet kafam cok karısıyor sonra cok pis bısey bumirajoy sinirlern bozulmuş senin çok fazla kafana takıyosun herşeyi her konuyu
dötünü kaşıla yawrum
BEN KUSTUM SIZLERE HIH
BEN KUSTUM SIZLERE HIH
Aynendötünü kaşıla yawrum
BEN KUSTUM SIZLERE HIH
Tamam
Kime vuruyosun la keserim senii :KK63:
ben oylebılıyordum cok baba parası yedım sımdı yemıyorum dıye kasıntım varE ben kazanayım sen haketmiş ol cicim. Nolcak lafı mı olur.
evet kafam cok karısıyor sonra cok pis bısey bu
Ya allah benim belami ya!aklim fikrim yemektee kasikla diye okumusum.sasirdi bu kiz iyice diyorum hahahah dotunu kasikla ne yaa diyorum!oyyy nerelere gideyimmdötünü kaşıla yawrum
ya lütfen geyiğe yazma bdvye yaz ya ben burda bdvden kaçıyorum..ben oylebılıyordum cok baba parası yedım sımdı yemıyorum dıye kasıntım var
Ya allah benim belami ya!aklim fikrim yemektee kasikla diye okumusum.sasirdi bu kiz iyice diyorum hahahah dotunu kasikla ne yaa diyorum!oyyy nerelere gideyimm
Ya allah benim belami ya!aklim fikrim yemektee kasikla diye okumusum.sasirdi bu kiz iyice diyorum hahahah dotunu kasikla ne yaa diyorum!oyyy nerelere gideyimm