- 4 Ekim 2024
- 1.974
- 747
- 38
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası ne acaba. Benimde kimyasal gebeliğimde kanda 7 çıkarken testtim bu şekildeydi. Artık testler çok hassaslaştı.
Pardon zaten başlıkta testin markasını yazmışsın. Sen yine bilindik ve güvenilir test al ve deneTestin markası ne acaba. Benimde kimyasal gebeliğimde kanda 7 çıkarken testtim bu şekildeydi. Artık testler çok hassaslaştı.
Bu markayı daha önce kullanmıştım kuruma bile çıkarmıyordu o yüzden güveniyorum. Bence varsa beta 25-30 civarıdır gerçekteki hali çok daha belirgin çünküPardon zaten başlıkta testin markasını yazmışsın. Sen yine bilindik ve güvenilir test al ve dene
Senin testin hangi markaydı bu testin hassasiyeti 25 beta o yüzden 7 olacağını sanmıyorumTestin markası ne acaba. Benimde kimyasal gebeliğimde kanda 7 çıkarken testtim bu şekildeydi. Artık testler çok hassaslaştı.
Benim yaptığım al bi marka kaset testti onunda hasaslık 25 di ama kan degerim 7 key bu şekilde çıkmıştı. Hatta aynı zamanda yaptığım erken gebelik testinde aynı şekilde silik çıkmıştı.Senin testin hangi markaydı bu testin hassasiyeti 25 beta o yüzden 7 olacağını sanmıyorum
Evet vereceğim. Yumurtlamadan beri meme hassasiyetim var birkaç gündür de uykuluyum. Bi de ara ara sabahları ağzımda metalik tat oluyor sanki kan var gibiPazartesi bi kan ver canım. Belirtin var mı
İnşallah vardır uzun zamandır bekliyoruzEvet vereceğim. Yumurtlamadan beri meme hassasiyetim var birkaç gündür de uykuluyum. Bi de ara ara sabahları ağzımda metalik tat oluyor sanki kan var gibi
Evet ekimden beri deniyorum ben de. Bu sefer ilk defa bu kadar net gördüm ve 3 dakika civarıydıİnşallah vardır uzun zamandır bekliyoruz
Senin biraz daha silikmiş canım bi de albi kuruma yapıyor benim başıma geldi defalarcaBenim yaptığım al bi marka kaset testti onunda hasaslık 25 di ama kan degerim 7 key bu şekilde çıkmıştı. Hatta aynı zamanda yaptığım erken gebelik testinde aynı şekilde silik çıkmıştı.
Ben göremedim birkaç gün daha bekleyin benceBenim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var.
Şuan negatif ama pozitif olsa bile 6 gün çok erken. İlişkiden 10 gün sonra varsa silik olarak gözükmeye başlıyorBenim de testime bakar mısınız? Regliye 6 gün var.
Çok net çıkmış tabiki üç günde değişir bir günde bile değişebilir testi tekrarla yada kan ver canım inşallah vardır