BİEV - Bıçak seti

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
BİEV
5'li bloklu bıçak seti

kızlar bievin bıçak setinin fiyatı uygun. nasıl oldugu hakkında bi bilginiz varmı

kızlar ya bende gördüm bugün markafonide... fiyatı çok uygundu... görünümüde hoş... bugüne kadar baktıklarım en ucuz 100 falandı... bu eski yorumu görünce bende tereddüt ettim... başka kullanan yok mu acabaa :44:

resim göremedim ama içinde makası yoksa tercih etmeyin makas inanın mutfkta o kdr lazım oluyor ki snra paketleri fln bıçakla açmaya çalışıyoruz dökülüyor vs vs..

biev in ürünülerini hiç sevmıyorum bir ton para görnüşte cilalı boyalı özellıkle çelik görünümlü ürünleri hep paslanıyormuş kullananlar öyle diyor... karacaya bakın derim porselen de o kdr iyi olamsada çelikde üzerine tanımam karacanın :)

resim göremedim ama içinde makası yoksa tercih etmeyin makas inanın mutfkta o kdr lazım oluyor ki snra paketleri fln bıçakla açmaya çalışıyoruz dökülüyor vs vs..

biev in ürünülerini hiç sevmıyorum bir ton para görnüşte cilalı boyalı özellıkle çelik görünümlü ürünleri hep paslanıyormuş kullananlar öyle diyor... karacaya bakın derim porselen de o kdr iyi olamsada çelikde üzerine tanımam karacanın :)

sanırım bunlar biraz şans işi.. ben de karacadan memnun değilim. daha doğrusu abimin eşi... evlendi bi sene bile olmadan çaydanlığı dağıldı resmen gittik yaptırdık yine aynı.. hiç kullanılmamış düdüklü bozuk çıktı kapağı bile kapanmıyordu.. tencerelerin sapları bile çoğunun çıktı. hem o kadar kullanmamışken.. karar sizin tabiii...

$6926426316966_0_304x424_1.webp$6926426316942_0_304x424_1.webp

kızlar ürünler bunlar benim beğendiğim..markafonide...hakikaten şans işi heralde bu ürünler ya... mesela karacadanda çok şikayet duydum ben.. ürküyorum o yüzden pek mağazasına girmiyorum :26:

ama şöyle bişi varki hisardan bile şikayet duydum.. oluyo demekki her üründe her markada sorunlar.... ben asıl tezgah üstü olayından emin olamadım... daha ev yok tezgah küçük falan olursa bide kalabalık etmesin... çekmeceiçi mi alsam bilemedim. makas ayrıcada alınabilir ewt şart ama takım olması gerekmez heralde..asıl parayı bu ahşap tutuyo heralde pazarda 3-5 liraya bile iyi bıçaklar varmış kullanan arkadaşlardan duydum :1:

Eki Görüntüle 390538 Eki Görüntüle 390536

kızlar ürünler bunlar benim beğendiğim..markafonide...hakikaten şans işi heralde bu ürünler ya... mesela karacadanda çok şikayet duydum ben.. ürküyorum o yüzden pek mağazasına girmiyorum :26:

ama şöyle bişi varki hisardan bile şikayet duydum.. oluyo demekki her üründe her markada sorunlar.... ben asıl tezgah üstü olayından emin olamadım... daha ev yok tezgah küçük falan olursa bide kalabalık etmesin... çekmeceiçi mi alsam bilemedim. makas ayrıcada alınabilir ewt şart ama takım olması gerekmez heralde..asıl parayı bu ahşap tutuyo heralde pazarda 3-5 liraya bile iyi bıçaklar varmış kullanan arkadaşlardan duydum :1:

canım bu setten sen aldın galiba ,, ne kadara aldın acaba? şuan biev de 65tl gördüm alsammı karar veremedim.. :26:

sanırım bunlar biraz şans işi.. ben de karacadan memnun değilim. daha doğrusu abimin eşi... evlendi bi sene bile olmadan çaydanlığı dağıldı resmen gittik yaptırdık yine aynı.. hiç kullanılmamış düdüklü bozuk çıktı kapağı bile kapanmıyordu.. tencerelerin sapları bile çoğunun çıktı. hem o kadar kullanmamışken.. karar sizin tabiii...

düdüklü bozuk çıktıysa fark eder etmez iade edebilirdiniz.çaydanlık da keza öyle alırken soruyorum ben en az kaç yıl firma güvencesi altında diye üzeirne basa basa da sylüyorum birşey olursa geri getiricem diye...bir çeyizlik ürüne para ödedik taksidi bitti o firmanın görevi bitmiyor maalesf..biraz ürün kullanımıyla da alakalı..ben çevremden hep karacanın porselenlerinn çk kırılgan olduğunu duydum halamın gelini bir mağazada müdürken söylemişti herkesn elinde kalıyormuş vitrine yerleştirirken..ama çeliklerinin iyi olduğunu klendisi söylemişti kendi de çeliklerini evlenirken karacadan aldı... porselende de annem yıllardır güral ve kütahya kullanıyor bnde aynı amrkayı tercih ettim...he bir de baştan kalitesiz ürünler vr örnek schaffer gibi..o kdr cafcaflı şirin görünüyorlar ki az dha bnde kanıp alıyordum hala da almaya devam eden insanlar çok ca...ileride ne kdr pişman olucaklar bir bilseler..schaffer ın çelik ürünlerinde kullandığı karışımlarda bir kalitesizlik vr kutusunda dururken bile pas lekesi yapıyor.

karacayı eski evimizde üst katımızda 2 tane gelin vrdı ikiside herşeyini karacadan aldı yaklaşık 5 yıl kdr kullandılar ve sormuştm kendmde incelemiştm tencereleri taş gbydii çatal kaşıkları da keza öyleydi...o yüzden bn de karaca terch ettim

canım ben markafoniden aldım bi ara 25 tl lik avea çeki vardıya alt limit yoktu ertesi gün düzelttiler o zman almıştım:1:

Back
X