Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüyamda bıçaklandığımı gördüm ve uyandığımda o acıyı bıçaklandığım yerde hissettim yorumlara baktım kalp krizi öncesinde herkesin gördüğü rüyaymis ben ölecek miyim yani
:) Hep örterim kendimi ama niye böyle oldu anlamadım. Gördüğümüz rüyaların tabiki anlamı var ama hepsinin değil.bende İslami rüya tabirinden baktım böyle yazınca korktumSaçmalamayın sakın her rüya gerçek olsa şimdiye ölüp gitmiştik.
Açıkta kalmışsınızdır öyle derler ya...
Gerçekten mıkorkarım evet.
:) Hep örterim kendimi ama niye böyle oldu anlamadım. Gördüğümüz rüyaların tabiki anlamı var ama hepsinin değil.bende İslami rüya tabirinden baktım böyle yazınca korktum
Valla anlamına baktım bir tane iyi birşey yazmıyordu gördüğüm kötü rüyalardan Allah'a sığınırım tabiiYinede aklınıza kötü örnekleri getirmeyin bence:))
Valla anlamına baktım bir tane iyi birşey yazmıyordu gördüğüm kötü rüyalardan Allah'a sığınırım tabii
İyiye yorun iyi olsun kötü düşünüpte negatif enerjiyi çağırmayın derim pozitif düşünün,eğer son zamanlarda kötü olaylar yaşıyor iseniz bilinç altı olarak da girmiş olabilir rüyanıza rüyada bıçaklanmanız.Rüyamda bıçaklandığımı gördüm ve uyandığımda o acıyı bıçaklandığım yerde hissettim yorumlara baktım kalp krizi öncesinde herkesin gördüğü rüyaymis ben ölecek miyim yani
O bile belli değilMezar yerin hazır mı?
Gaz yapacak hiçbir şey yemedim ama..Etkisi altında kaldım rüyanınnayırrrrr, nolamazz, nekremmm, bunu bana yapamazsın.
ne yani şimdi ölecekmisiniz
tabiki rüyaların bir anlamı var ama her rüyanın değil.
akşam kurufasulye sıkıştırdı diye görülen rüyada mana aramak yersiz.
![]()
Bende görürüm öyle rüyalar dediğiniz gibi oluyor bazen ama bu böyle uzun bir rüya olunca insan merak ediyor anlamı nedir diyeBende karnimdan bicaklandigimi görmüştüm uyandim bi bakyim regl olmusum, karnim agriyor.
Bazende ruyamda susadigimi gorurum, deli gibi su ararim. Bu vucudumdan uyanmam icin gelen bir isarettir. Susamisimdir ve artik vücudum isyanini ruyalarla belli ediyordur.
Yani diyecegim o ki herhangi bir sebepten vucudunuzda agri baslamistir, bilincaltimiza yansimasi bicaklanma seklinde olmuştur. Kendinizi korkutmayin