Biblo perde peluş örtü

selam kızlar fıstık yeşili koltuklarım ve tülümü turuncu, oranj tarzı perde ve halıyla tamamlamak istiyorum..
elinde olan varsa lütfen bu konuya resim ekleyebilir mi?
Sıfır yada ikinci el olur.fıstık yeşiline gidecek elinizde başka renk varsada göz atmak isterim
ve kahve koltuklarımla kombinleyecek perde ama oncelık turuncu :) :16::16::16::54::54::54:

Arkadaşım komple takımım var benim de koltuklarım yeşildi ona uygun orance sarı karışımı takım yaptırdım herşeyiyle beraber,taşındık koltuklar değişti perdeler de değişti,yatak odasında kullanamadım çünkü büyük ve abartılı kaldı...ancak salona olur....fona kadar herşey var baza altında alıcısını bekliyor,geçen koycaktım nete ama ütüsüz malesef kpoyamadım ne düşünüyorsun bakalım

Arkadaşım komple takımım var benim de koltuklarım yeşildi ona uygun orance sarı karışımı takım yaptırdım herşeyiyle beraber,taşındık koltuklar değişti perdeler de değişti,yatak odasında kullanamadım çünkü büyük ve abartılı kaldı...ancak salona olur....fona kadar herşey var baza altında alıcısını bekliyor,geçen koycaktım nete ama ütüsüz malesef kpoyamadım ne düşünüyorsun bakalım

tatlım resim eklersen ve fıyat ve ölçülerini verebılırsen belkide anlaşabılırız

canım malesef ütüsüzler,ütülenince gayet güzel özel dikim,tüller organze ama yıkadıktan sonra ütü istiyor...perdeler yıkandığı gibi asılıyo,ütü istemiyo...resimlerim açık çıkıyo renkler,bildiğiniz oranje rengindedir,tüllerin aralarında oranj aydede ve ince oranj çizgiler var pırıldıyo hafiften...

Eklentiler

• $SAM_1652.JPG
    $SAM_1652.JPG
    179,2 KB · Görüntüleme: 167
  • $SAM_1653.JPG
    $SAM_1653.JPG
    156,2 KB · Görüntüleme: 154
  • $SAM_1654.JPG
    $SAM_1654.JPG
    128,4 KB · Görüntüleme: 159
  • $SAM_1655.JPG
    $SAM_1655.JPG
    103 KB · Görüntüleme: 160
  • $SAM_1656.JPG
    $SAM_1656.JPG
    160 KB · Görüntüleme: 153
  • $SAM_1659.JPG
    $SAM_1659.JPG
    108,6 KB · Görüntüleme: 151
  • $SAM_1658.JPG
    $SAM_1658.JPG
    100,8 KB · Görüntüleme: 164
  • $SAM_1657.JPG
    $SAM_1657.JPG
    60,6 KB · Görüntüleme: 137
  • $SAM_1650.JPG
    $SAM_1650.JPG
    129,2 KB · Görüntüleme: 151
  • $SAM_1651.JPG
    $SAM_1651.JPG
    87,2 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleyen: Moderatör:
canım malesef ütüsüzler,ütülenince gayet güzel özel dikim,tüller organze ama yıkadıktan sonra ütü istiyor...perdeler yıkandığı gibi asılıyo,ütü istemiyo...resimlerim açık çıkıyo renkler,bildiğiniz oranje rengindedir,tüllerin aralarında oranj aydede ve ince oranj çizgiler var pırıldıyo hafiften...

canım teşekkür ederim resimler için fakat bildiğin turuncu gibi capcanlı bişeyler arıyorum koltukların rengini açsın diye seninkilerde çok güzelmiş fakat içime yatmadı umarım başka alıcısı çıkar rengi uyan :16::16::16:

canım teşekkür ederim resimler için fakat bildiğin turuncu gibi capcanlı bişeyler arıyorum koltukların rengini açsın diye seninkilerde çok güzelmiş fakat içime yatmadı umarım başka alıcısı çıkar rengi uyan :16::16::16:

canım ne demek önemli olan içine sinmesi....belki talipleri çıkar....resimdeki perde fonların rengi burada açık çıkmış normalde daha koyudur,2 büyük cam bir küçük balkon için dikilmiştir.Balkon için sadece tül var,fon yok...diğer 2 cephe için fonlar tüller takım halindedir.Tek cam da satabilirim isteyene...fiyat belirlemiş değilim beraber karar veririz.

aRKADAŞLAR KOMPLE TAKIM ALANA HEPSİ 100 TL ZAMANINDA 540 TL YE DİKTYİRTİLEN TAKIM FONLARIYLA BERABER 3 CEPHE 100 TL ÖLÇÜSÜ UYAN BUYURSUN GELSİN ORGAZZE TÜLLERRRRRRRR,KREM ÜZERİNE ORANJ SARI KARIŞIKIMSI İNCE ÇİZGİLİ TÜLLER

yokmu kimsede şöyle capcanlı renkli perdesi olan turuncu halısı olan

gökkuşagı gibi perde arıyorum rengarenk cıvıl cıvıl olmalı elınde olan varmı ???

selam kızlar az sonra ekleyeceğim salonum için
uyumlu perde tül peluş koltuk örtüsü postta olur
ve yine uyumlu biblolar arıyorum
lütfen resim ekleyin ve uygun fiyatlarla gelin
bütçem çok sınırlı çünkü
930788.jpg
10734236_806002879422496_2569736439094901512_n.jpg
sanat-3d-multi-shaggy-hali-11087.jpg

halıda olabılır uygun fiyatlı

Back