- Konu Sahibi suskun1992
Chıco avent hiç fark etmez cam olsunda uygun fiyatlı varsa elnizde arkadaşlar lütfen msj atarmısınız ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabın için teşekür ediyırum sadece canımKullanılmış biberonu napıcaksınız en fazla 20 30 liraz zaten biberonlarr buradan 5 liraya bile alsanız kargosu alisi velisi değer mi bilmem yine de siz bilirsiniz.
Cam olduktan sonra bebedor da aynı işi görür 10 lira
tamam canım bekliyorum zahmet olcak sanadaCanım cam değil ama aventin bpa siz biberonlari var bende kullanılmış. Istersen foto atayim. Saklama kabı dedigin toz mama saklama kabiysa tupperware var. Biberon saklama için ise bir rane pembe termos çanta var.
Chıco avent hiç fark etmez cam olsunda uygun fiyatlı varsa elnizde arkadaşlar lütfen msj atarmısınız ihtiyacım var
canım pahalı geldi biraz yinede teşekürlerrica ederim, zahmet olmaz
biberonların büyükleri 7,5 tl, küçükleri 6 tl.
Eki Görüntüle 1049908
sulukların büyük olanı sadece denendi ama kızım almadı, 12 tl, küçük olan hediyesi olacak.
Eki Görüntüle 1049909
tupperware toz mama kabı. 3 bölmelidir. 7 tl.
Eki Görüntüle 1049912
ısı koruma özellikli termos biberonluk. 8 tl.
Eki Görüntüle 1049913
bende cam aruyodum zaten canım atarmısın bana fotosunuElimde nuk cam biberonlar var cnm bir de nuk first choice olanlardan varj
Cnm oglen yuklemeye calisirken oglum acayip mazaratliklar yapti baska bir odada onunla ugrastim disari kendimi zor attim simdi ekleyebildim fotolari boyutlarini kucultmek icin kirpmak bayagi zaman aldi bu yuzden bu saate kaldim cam olanlar nuk 125 ml digerleri de nuk first choice sifir bpa anti colik biberonlardan cok az kullanildilar dordu de:) cam olanlarin kaucuk ucunu degistirmelisin digerlerininkini silikon olduklari icin hic kullanmadim kaucuk uc almistim onlara da, fakat biz cok biberon sectik steril edip kaldirdim hepsini.. saklama kabi derken tupperware kullandim genelde nasil bir sey ariyorsun via caplarda var istersen.
Eki Görüntüle 1051130
ayy canım ya msjını ben yeni gördümkusura bakma büyük arıyorum canım mama koymak içinde kap arıyorum 2 tanesi çok temiz duruyo ama küçük canım