• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Biberonn arıyorum ve saklama kabı

Kullanılmış biberonu napıcaksınız en fazla 20 30 liraz zaten biberonlarr buradan 5 liraya bile alsanız kargosu alisi velisi değer mi bilmem yine de siz bilirsiniz.
Cam olduktan sonra bebedor da aynı işi görür 10 lira

Canım cam değil ama aventin bpa siz biberonlari var bende kullanılmış. Istersen foto atayim. Saklama kabı dedigin toz mama saklama kabiysa tupperware var. Biberon saklama için ise bir rane pembe termos çanta var.

tamam canım bekliyorum zahmet olcak sanada:16:

rica ederim, zahmet olmaz :16:

biberonların büyükleri 7,5 tl, küçükleri 6 tl.

$20140121_162048.jpg

sulukların büyük olanı sadece denendi ama kızım almadı, 12 tl, küçük olan hediyesi olacak.

$20140121_162123.jpg

tupperware toz mama kabı. 3 bölmelidir. 7 tl.

$20140122_111701.jpg

ısı koruma özellikli termos biberonluk. 8 tl.

$20140121_161516.jpg

Cnm oglen yuklemeye calisirken oglum acayip mazaratliklar yapti baska bir odada onunla ugrastim disari kendimi zor attim simdi ekleyebildim fotolari boyutlarini kucultmek icin kirpmak bayagi zaman aldi bu yuzden bu saate kaldim cam olanlar nuk 125 ml digerleri de nuk first choice sifir bpa anti colik biberonlardan cok az kullanildilar dordu de:) cam olanlarin kaucuk ucunu degistirmelisin digerlerininkini silikon olduklari icin hic kullanmadim kaucuk uc almistim onlara da, fakat biz cok biberon sectik steril edip kaldirdim hepsini.. saklama kabi derken tupperware kullandim genelde nasil bir sey ariyorsun via caplarda var istersen.

$20140403_114442-1-1-1.jpg

Eklentiler

• $20140403_114321-1-1-1.jpg
    $20140403_114321-1-1-1.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $20140403_114442-1-1-2.jpg
    $20140403_114442-1-1-2.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:
Cnm oglen yuklemeye calisirken oglum acayip mazaratliklar yapti baska bir odada onunla ugrastim disari kendimi zor attim simdi ekleyebildim fotolari boyutlarini kucultmek icin kirpmak bayagi zaman aldi bu yuzden bu saate kaldim cam olanlar nuk 125 ml digerleri de nuk first choice sifir bpa anti colik biberonlardan cok az kullanildilar dordu de:) cam olanlarin kaucuk ucunu degistirmelisin digerlerininkini silikon olduklari icin hic kullanmadim kaucuk uc almistim onlara da, fakat biz cok biberon sectik steril edip kaldirdim hepsini.. saklama kabi derken tupperware kullandim genelde nasil bir sey ariyorsun via caplarda var istersen.

Eki Görüntüle 1051130

ayy canım ya msjını ben yeni gördüm :14: kusura bakma büyük arıyorum canım mama koymak içinde kap arıyorum 2 tanesi çok temiz duruyo ama küçük canım

ayy canım ya msjını ben yeni gördüm :14: kusura bakma büyük arıyorum canım mama koymak içinde kap arıyorum 2 tanesi çok temiz duruyo ama küçük canım

Hımm peki cnm sen bilirsin küçük boyu taşımak daha pratik aslında çantada daha rahat kullanılıyor 300 ml olanı biz hiç kullanamadık mesala sadece denedik hiç bir zaman büyük biberonlarda tamamına mama yapılamıyor zaten... en fazla yarısının biraz üstüne kadar kullanıyoruz dolayısıyla çocugun iyi kavraması ve hacminin az olması ile kesinlikle küçük boylar daha pratik. Bu arada hepsi çok temiz, sadece cam dogal olarak daha parlak duruyor, % 0 BPA malzemeden yapılan kırmızı biberonların yapısı öyle, seni şaşırtmasın onlarda çok temiz, steril edilip kaldırıldıkları için En fazla biberon uclarında su damlacıgı izi vardır ve hiç kullanılmadılar Onlar da... neyse hayırlısı olsun
:)

Chıco avent hiç fark etmez cam olsunda uygun fiyatlı varsa elnizde arkadaşlar lütfen msj atarmısınız ihtiyacım var

merhaba canım

bizdeki biberonun resmini nihayet yukluyorum oglum sonunda izin verdi :)

$IMG_1751.jpg

bu herobaby nin hediyesiydi. benim oglum biberon almadıgı için hic kullanmadık benim urunlerimden begendiğin bisey olursa bunu yanında hediye göndericem

badileri alttan cıtcıtlayarak ölçtüm 40 cm boyları. yakalı uzun kollu badi biraz daha uzun. sendeki badileri alttan cıtcıtlayıp bir ölçersen benimkilerle mukayese etme sansın olabilir, bir tahmin yurutmus olursun olup olmayacagı konusunda.

lcw sandaletler de size kesin olur bence. su anda 17-18 giyen bir bebege yaza tam gelir.dediğim gibi 20 numara onlar ama kalıbı daha dar

karar verdiğinde dönüş yaparsan cok sevinirim ;)

görüşmek üzere

Back