arkadaşlar biberonları her kullanımda kaynatıyor musunuz? ben önce kaynatıyordum ama şimdi 2 günde bir.
steril aleti de alamam internette mikrodalgada steril eden torbalar var bunlarla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim :ecrin_bebek:.
merhaba detejan kullanmıyorum. her kullanımdan sonra kaynar suda yıkıyorum. ya da sıcak sirkeli suda bekletiyorum. çalıştığım için gün boyunca kullandığı biberonları ve göğüs pompamı her akşam steril ediyorum.
benim kızım 1 yaşında. ilk 2-3 ay kaynattım ben de. sonradan protex ve sapı dönen dalin fırçasıyla temizlemeye döndüm hala da öyle. kışın zaten sürekli sıcak kaynar su aktı çeşmeden o yüzden tekrar kaynatmaya gerek duymadım.
Ben önce kaynatıyordum; ama çok zorluk yaşadım. Şimdi temizleme fırçasıyla fırçalayııp Chicco' nun sterilize makinesiyle temizliyorum. Tavsiye ederim, çok işe yarıyor.
siterilizatörlerin pahalılığı bir yana çok yer kaplıyormuş mutfakta. Mikrodalgada da mı steril ediliyormuş, e yemek ısıtmayın kanserojen diyorlar, steril edersek aynı şey olmaz mı.
evet tabi ben de onu düşünüyorum. en iisi kaynatmak sanırım. biberon da cam olmalı aslında ama benim kızım geniş ağızlıları sevmedi,dr. brownsu kullaanıyoruz. cam değil
ben biberon ve emzik temizliği için özel üretilmiş bitkisel deterjanla ve fırçayla temizliyorum öncelikle daha sonra sterilizatöre koyuyorum.bazı kaşıklar steril edilmiyor onlarıda temizledikten sonra şöyle bi kaynar sudan geçiriyorum.sterilizatör şart bence,kaynatmakla uğraşmaktan çok daha iyi...
azcık detarjan ve biberon fırçasıyla yıkayıp bol suyla duruladıktan sonra sterilizatöre bırakıyorum. ben k...ft 2 li sterilizatör aldım,hem fiyatı hesaplı hem mutfakta çok az yer kaplıyor
arkadaşlar biberonları her kullanımda kaynatıyor musunuz? ben önce kaynatıyordum ama şimdi 2 günde bir.
steril aleti de alamam internette mikrodalgada steril eden torbalar var bunlarla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim :ecrin_bebek:.