• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Biberon seçimi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nuhra2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
1.516
2.594
83
Kızlar merhaba. Pompa nin içinden çıkan lansinoh biberon kullanıyorum yeni bir tane daha almayı planlıyorum. Aklımda avent var ama yavaş akış veya hızlı akış seçenekleri var. 5 aylık olacak artık hızlı akış mı alsam diyorum ama bir yandan da korkuyorum meme reddi olur mu diye. Ne dersiniz?

Kızlar merhaba. Pompa nin içinden çıkan lansinoh biberon kullanıyorum yeni bir tane daha almayı planlıyorum. Aklımda avent var ama yavaş akış veya hızlı akış seçenekleri var. 5 aylık olacak artık hızlı akış mı alsam diyorum ama bir yandan da korkuyorum meme reddi olur mu diye. Ne dersiniz?
Dr.browns kullanmıştım ben dar akışlı gayette memnun kalmıştım.oglum doğdu günden 40 çıkana kadar emmedi.ama ben yinede dar akışlı kullanmaya devam ettim.ve sonunda memeye alıştı o biberon sayesinde

Dr.browns kullanmıştım ben dar akışlı gayette memnun kalmıştım.oglum doğdu günden 40 çıkana kadar emmedi.ama ben yinede dar akışlı kullanmaya devam ettim.ve sonunda memeye alıştı o biberon sayesinde
Teşekkür ederim 🤗

Back