Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satmayı düşünen varsa cihazın fotosunu ve fiyatını paylaşırsa sevinirim.
Sterilizator mikrodalga icin olmasın
Merhaba ilan sayfalarımı incelerseniz bebeğinizin beslenme gereçleri için elimde Philips Avent %0 BPA Biberon ve Mama Isıtıcısı şu an satışta
ve yine elimde Philips Avent Digital iQ24 Electronic Steam Steriliser bulunmakta internette de her ikisinin özelliklerini modelini kullanım videolarını fiyatını detaylarıyla inceleyebilirsiniz. Piyasadaki bunun üzerine yok denilen ürünlerdir. Orjinal kutularıyla gönderebilirim hiç bir sorunları da yok yepyeniler.. Bende ki sterilizatörün detaylı resmini ise daha sonra düşünürseniz eklerim fiyatı 120 TL dır. Elden çıkatmak için acelem yok ikisi de alırken çok yüksek meblağlara alınmış kaliteli ürünlerdir beraber alırsanız fiyatı konuşuruz. Ekte kullanım şeklini görmeniz açısından bir resim ekledim.
Eki Görüntüle 886312
selam bende arzum un var hem sebze ve yumurta pişirme özellikli 2 sefer deneme amaçlı kullandım kesin alıcı iseniz kargo size ait 30 tl olur....
Evet aliciyim sizdeki sterilizator, buharli pisirici, biberon isiticisi olandan mi? Elinizdeki urunun detayli fotolarini gonderebilir misiniz? Garantisi devam ediyor mu? Hangi ildesiniz? Sizin kullanmama nedeniniz nedir? Bana acil lazim..
kullanmadım çünkü bebeklerim ikiz erken doğdular ameliyat oldular aldıklarımın çoğunu kullanamadım ne yazıkki kısmet olmadı küvezde garantisi arzumun 3 yıl diye hatırlıyorum alalı 2,5 yıl olmadı bakıp koyacağım...kalmaları uzun oldu çıkıncada bakımları çok zor oldu .....internetten ekliyorum 2 saat içindede foto koyarım..
AR852 Arzum Bebbe - Bebek Bakımı - Sterilizatörler - Arzum Küçük Ev Aletleri
Tamam senden haber bekliyorum.. Eğer temizse hemen alayım.. Bir de çalışıp çalışmadığını kontrol edersen çok sevinirim..
kusura bakma unutmuşum ekliyorum...
Eki Görüntüle 887219
Senin işin gerçekten zor umarım bebeklerin iyi ve sağlıklılardır..
Tamam seninle anlaşalım ama kargo ne kadar tutar bilgin var mı? Ödemeyi nasıl yapalım? Kargo ücretine göre fiyatta bir şey yapamaz mısın?