• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Biberon isitici ariyorum

HappyTogether

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
173
82
13
Arkadaslar yakin zamanda ise baslayacagim ve biraktigim sutlerin isitilmasi icin bir mama isiticisina ihtiyacim var. Elinizde guzel kullanilmis urunler varsa foto ve fiyat paylasabilirseniz sevinirim.

KUTUSUNDA sıfır GARANTİ BELGELİ AVENT MAMA ISITICISI
Avent garanti belgesi içinde kutusuyla birlikte verilecektir.Hiç kullanımadı.Kısa süre içinde bebeğin çorba süt yoğurt meyve suyu vs ısıtmanızı sağlar,Kış aylarında anneler büyük kolaylık. Sağılmış anne sütünü, sütlü içecekler ve bebek gıdalarını ısıtmanın en hızlı ve güvenli yolu olan Avent Ekspres Biberon ve Mama Isıtıcı, AVENT biberonları yaklaşık 4 dakikada ısıtır. Sağılmış anne sütünü, sütlü içecekler ve bebek gıdalarını ısıtmanın en hızlı ve güvenli yolu olan Avent Ekspres Biberon ve Mama Isıtıcı, AVENT biberonları yaklaşık 4 dakikada ısıtır. Linke tıklayarak özelliklerine ulaşabilrsiniz.70TL

Chicco dijital mama ısıtıcı bu hediye gelmişt bunu denemek amaçlı açtım sadece çok pratik ve şık bir tasarımı varİĞER MODELLERLE KARIŞTIRMAYIN.Yepyeni Dijital Biberon Isıtıcısı, size bebeğinizin öğünlerini ısıtırken en iyi özel programlamayı sunmak amacıyla tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Aslında, bebeğinizle geçirdiğiniz hoş anlardan (banyo, kucaklaşma vs.) sonra yemeğin hazır olmasını sağlamak üzere önceden istediğiniz programı ayarlamanıza olanak tanıyan tek seçenektir. Üstelik akıllı ve şık tasarımı sayesinde mutfağınız için hoş bir aksesuardır.-70 TL

Eklentiler

• ısıtıcı.jpg
    ısıtıcı.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 297
  • unnamed (11)_9d941837-e2b7-4631-88f8-0dc00af94090.jpg
    unnamed (11)_9d941837-e2b7-4631-88f8-0dc00af94090.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 286
  • unnamed_799f7343-f355-4505-abec-643619aff02b.jpg
    unnamed_799f7343-f355-4505-abec-643619aff02b.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 265
  • CMDM.jpg
    CMDM.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 297
Bende de bu var, garantisi yok ve kutusu yok, kullanma klavuzu var, hiçbir sorunu yok, kısa süreli temiz kullanıldı, piyasa fiyatı belli zaten, ben 45 tl ye veriyorum.

Eklentiler

• index-1.jpeg
    index-1.jpeg
    4,3 KB · Görüntüleme: 251
KUTUSUNDA sıfır GARANTİ BELGELİ AVENT MAMA ISITICISI
Avent garanti belgesi içinde kutusuyla birlikte verilecektir.Hiç kullanımadı.Kısa süre içinde bebeğin çorba süt yoğurt meyve suyu vs ısıtmanızı sağlar,Kış aylarında anneler büyük kolaylık. Sağılmış anne sütünü, sütlü içecekler ve bebek gıdalarını ısıtmanın en hızlı ve güvenli yolu olan Avent Ekspres Biberon ve Mama Isıtıcı, AVENT biberonları yaklaşık 4 dakikada ısıtır. Sağılmış anne sütünü, sütlü içecekler ve bebek gıdalarını ısıtmanın en hızlı ve güvenli yolu olan Avent Ekspres Biberon ve Mama Isıtıcı, AVENT biberonları yaklaşık 4 dakikada ısıtır. Linke tıklayarak özelliklerine ulaşabilrsiniz.70TL

Chicco dijital mama ısıtıcı bu hediye gelmişt bunu denemek amaçlı açtım sadece çok pratik ve şık bir tasarımı varİĞER MODELLERLE KARIŞTIRMAYIN.Yepyeni Dijital Biberon Isıtıcısı, size bebeğinizin öğünlerini ısıtırken en iyi özel programlamayı sunmak amacıyla tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Aslında, bebeğinizle geçirdiğiniz hoş anlardan (banyo, kucaklaşma vs.) sonra yemeğin hazır olmasını sağlamak üzere önceden istediğiniz programı ayarlamanıza olanak tanıyan tek seçenektir. Üstelik akıllı ve şık tasarımı sayesinde mutfağınız için hoş bir aksesuardır.-70 TL
chicco icin fotografta 50 yazmissiniz ama mesajda 70 tl yaziyor, chicco 50 tl ise aliyorum tekrar netlestirelim

kız kardeşimde bu var 40tl

Eklentiler

• Arcelik Biberon Isitici_f07740b0-4e5a-40ae-9e63-e8848802a96f.jpg
    Arcelik Biberon Isitici_f07740b0-4e5a-40ae-9e63-e8848802a96f.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 349
Back